Announcement

Collapse
No announcement yet.

Problem from upgrading 3.8.4 to 4.0.3

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • [Suite] Problem from upgrading 3.8.4 to 4.0.3

    Made it all the way through upgrade and then logged-in to get this:
    PHP Code:
    Warningin_array() [function.in-array]:  Wrong datatype for second argument in [path]/includes/class_bootstrap.php(1269)  : eval()'d code on line 59

    Fatal error:  Call to a member function hide_errors() on a  non-object in /home/content/r/i/n/rinko/html/vTestForum/includes/class_bootstrap.php(384)  : eval()'
    d code on line 221 
    Any ideas?

  • #2
    Originally posted by Rinko View Post
    Any ideas?
    Disable all your modifications and turn them on one by one.


    vB5 is unequivocally the best forum software, but not yet...

    Comment


    • #3
      Ok. So I reverted back to the 3.8.4 version and shutdown all the mods then re-upgraded to 4.0.3 and receive this error now:

      Warning: in_array() [function.in-array]: Wrong datatype for second argument in [path]/includes/class_bootstrap.php(1269) : eval()'d code on line 120

      Comment


      • #4
        Just finally decided to delete all the mods and the error went away. Still have another problem as the forum has no style:
        http://midwestcichlid.com/vTestForum/forum.php

        Comment


        • #5
          Originally posted by Rinko View Post
          Just finally decided to delete all the mods and the error went away.
          best solution, i think

          Comment


          • #6
            Originally posted by Rinko View Post
            Just finally decided to delete all the mods and the error went away. Still have another problem as the forum has no style:
            http://midwestcichlid.com/vTestForum/forum.php
            Perhaps you have the wrong style as the default?


            vB5 is unequivocally the best forum software, but not yet...

            Comment


            • #7
              When I try and view your logo directly I see this link:

              Code:
              http://www.midwestcichlid.com/vTestForum/forum.php/images/misc/vbulletin4_logo.png
              Looks like you've set the Forum URL value wrong in AdminCP > Settings > Options > Site Name / URL / Contact Details
              Vote for:

              - *Admin Settable Paid Subscription Reminder Timeframe*
              -
              *PM - Add ability to reply to originator only*
              - Add Admin ability to auto-subscribe users to specific channel(s)
              - "Quick Route" Interface...

              Comment


              • #8
                How can you delete all of your mods? I cant get into anything.

                Comment


                • #9
                  Originally posted by tommac12 View Post
                  How can you delete all of your mods? I cant get into anything.
                  If you do this you might be able to get into something:

                  To temporarily disable the plugin system, edit config.php and add this line under <?php

                  define('DISABLE_HOOKS', true);


                  vB5 is unequivocally the best forum software, but not yet...

                  Comment

                  widgetinstance 262 (Related Topics) skipped due to lack of content & hide_module_if_empty option.
                  Working...
                  X