Announcement

Collapse
No announcement yet.

patch L2 to L3 causing problems with CMS!

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • [Forum] patch L2 to L3 causing problems with CMS!

    On all my articles where ever there's a picture its show the weblink of the picture. The link of the image should not be showing! This happened ever since I did the security patch.

    See attachment!
    Attached Files

  • #2
    Yep same for me too with attachments

    Comment


    • #3
      I'm seeing a **** load of posts with the same problem. Looks like a known bug. don't you guys test the patch before releasing it? Seriously??!?!?!

      Comment


      • #4
        Same problem here .all my first page messed up

        Comment


        • #5
          I simply cannot see how they can release updates without doing major testing! We will learn soon that this software honestly came out a year to soon. Way to many bugs. stuff like this should of been found on the BETA versions!!!!

          Comment


          • #6
            Originally posted by c.c. View Post
            I simply cannot see how they can release updates without doing major testing! We will learn soon that this software honestly came out a year to soon. Way to many bugs. stuff like this should of been found on the BETA versions!!!!
            And it will be called v5.
            ...steven
            www.318ti.org (vB3.8) | www.nccbmwcca.org (vB4.2)
            bmwcca.org/forum | m135i.net
            "I tried to clean this up but this thread is beyond redemption." - Steve Machol

            Comment


            • #7
              Me Too!
              After installing the new files, then, html was showing on the HOME page and now everyone is locked out of the "HOME" page. Must enter in USER + PASSWORD to get in. Only the home page is protected all the other pages are free to enter. It took me six hours to set this thing up to work (I'm a newbe!) I thought I would update to the newest patch before I started to enter real stuff, what a bummer. I hope help comes soon.

              Click image for larger version

Name:	html_showing..jpg
Views:	1
Size:	41.7 KB
ID:	3678378

              Comment


              • #8
                Hopefully this will be fixed soon!
                Please vote for:
                - Lightbox for all uploads
                - Attachment permissions for unregistered users

                Comment


                • #9
                  Have they removed 4.0.2 PL3, because the highest version I can see in my members area is 4.0.2 PL2?

                  Comment


                  • #10
                    Originally posted by Da_Vinci View Post
                    Have they removed 4.0.2 PL3, because the highest version I can see in my members area is 4.0.2 PL2?
                    THANK GOD they did, however it wasn't removed soon enough because we downloaded it and our CMS is all screwed up. I just dn't get how they keep screwing up with their updates. I mean, updates are suppose to resolve issues, not create havoc!I'm seriously speechless and very upset.

                    Comment


                    • #11
                      Is there a proper fix for the patch to the fix to the patch yet?

                      Comment


                      • #12
                        Makes you wonder who they have in charge of software development.

                        Comment


                        • #13
                          Any word on a patch to fix the patch from yesterday?

                          Comment


                          • #14
                            PL4 released
                            http://www.vbulletin.com/forum/showt...62#post1952562

                            Comment


                            • #15
                              They're at PL 4 now. Dunno what it fixes or breaks.
                              Please keep up... til you're ready to lead!

                              Comment

                              widgetinstance 262 (Related Topics) skipped due to lack of content & hide_module_if_empty option.
                              Working...
                              X