Announcement

Collapse
No announcement yet.

Moved server, now I can't access index.php, search.php etc

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
    armthehomeless
    New Member

  • armthehomeless
    replied
    Issue resolved. Out of date PHP version! Sorry...

    Leave a comment:


  • nforums
    replied
    Originally posted by armthehomeless View Post
    Hi all,

    I've just moved my vb4.0.1 to a new server. Everything went well and database has recovered, etc.

    I have a problem though, where when i browse to www.myforum.com nothing comes up. You have to type in www.myforum.com/forum.php for anything to come up. From there, you can click through threads and posts. But you can't use the what's new

    I also have problem browsing to:

    /index.php
    /content.php
    /search.php?do=getnew&contenttype=vBForum_Post (Clicking What's New)

    I just get a white page.

    What could be the cause of this??

    I have VBseo installed, but disabled completely and it still occurred.

    Thank you in advance!
    Backup your .htaccess and remove it.

    Leave a comment:

  • Trevor Hannant
    vBulletin Support

  • Trevor Hannant
    replied
    Please see the link below for known causes of blank or white pages:

    http://www.vbulletin.com/docs/html/main/blank_pages

    Leave a comment:

  • armthehomeless
    New Member

  • Moved server, now I can't access index.php, search.php etc

    Hi all,

    I've just moved my vb4.0.1 to a new server. Everything went well and database has recovered, etc.

    I have a problem though, where when i browse to www.myforum.com nothing comes up. You have to type in www.myforum.com/forum.php for anything to come up. From there, you can click through threads and posts. But you can't use the what's new

    I also have problem browsing to:

    /index.php
    /content.php
    /search.php?do=getnew&contenttype=vBForum_Post (Clicking What's New)

    I just get a white page.

    What could be the cause of this??

    I have VBseo installed, but disabled completely and it still occurred.

    Thank you in advance!
widgetinstance 262 (Related Topics) skipped due to lack of content & hide_module_if_empty option.
Working...
X