Announcement

Collapse
No announcement yet.

No Style After Install

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • [Suite] No Style After Install

    just installed vb4, ran the install, no problems. After going to the site, there was no style. Should I it all and try again?

  • #2
    Try going to your admin cp > vboptions > styles > save stylesheets as files > no and see if that fixes the issue.

    Please don't PM or VM me for support - I only help out in the threads.
    vBulletin Manual & vBulletin 4.0 Code Documentation (API)
    Want help modifying your vbulletin forum? Head on over to vbulletin.org
    If I post CSS and you don't know where it goes, throw it into the additional.css template.

    W3Schools <- awesome site for html/css help

    Comment


    • #3
      Hi,
      I have a same issue for 4.0.1 but i am not able to find such option called "save stylesheets as files." let me know where to find.

      Comment


      • #4
        Sorry, I was going from memory, it actually says "Store CSS Stylesheets as Files?" And as I said, it is in vboptions > style settings

        Please don't PM or VM me for support - I only help out in the threads.
        vBulletin Manual & vBulletin 4.0 Code Documentation (API)
        Want help modifying your vbulletin forum? Head on over to vbulletin.org
        If I post CSS and you don't know where it goes, throw it into the additional.css template.

        W3Schools <- awesome site for html/css help

        Comment


        • #5
          I checked that option, it was set to no, I changed it to yes, no luck, then back to no, still no luck. You can see the site @ http://alphaflight.net

          Comment


          • #6
            Did you happen to change the directory that your /forum/ lives in and neglect to update it in vBulletin Options?

            (Your css is pointing at a directory that is under /forum/, but your forum.php doesn't appear to be there.)
            My Live vB5 Site - NZEating.com
            vBulletin Hosting | vBulletin Services - Need hosting for your vB? Need it installed? Something else? Let me take that hassle off your hands.

            Comment


            • #7
              Originally posted by Ace View Post
              Did you happen to change the directory that your /forum/ lives in and neglect to update it in vBulletin Options?

              (Your css is pointing at a directory that is under /forum/, but your forum.php doesn't appear to be there.)
              Yes, I pointed it to a directory that I wanted to move the forum to, so that I could associate a subdoamin to that directory down the road. I didn't realize it effects the CSS! Thanks, now I know where to go with it!

              Comment

              Related Topics

              Collapse

              Working...
              X