Announcement

Collapse
No announcement yet.

Adming login refreshing

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Adming login refreshing

    Hey, I have a test server on my windows laptop and just put it on today to do edits offline - Problem is once I logged out of the admincp I cant get back in - It just keeps reloading the login page. The forum is fine. Anyone know whats wrong? Thanks
    John Diver

  • #2
    Are you running Cloudflare? If so you'll need to get them to exclude the admincp.
    MARK.B | vBULLETIN SUPPORT

    TalkNewsUK - My vBulletin 5.6.4 Demo
    AdminAmmo - My Cloud Demo

    Comment


    • #3
      Hey Mark, I just have it running like a normal install through XAMPP Thanks
      John Diver

      Comment


      • #4
        As a side note, I get this when posting a message here:

        /create-content/text in url and
        {"nodeId":4357387} in the main window without going to the message
        John Diver

        Comment


        • #5
          Can anyone help with this please?

          Thanks
          John Diver

          Comment


          • #6
            With which question ?
            Baby, I was born this way

            Comment


            • #7
              Just the one question, admincp isnt logging in.

              The other post was about this site giving the {"nodeId":4357387} in the main window without going to the message
              Thats not on my forum, its on vbulletin.com - I also got a few other similar errors when posting here
              John Diver

              Comment


              • #8
                What's the URL to your forum?
                The two licenses attached to your forum account have URLs that do not work (these should be updated as not having a correct URL is a license breach and risks takedown requests for your actual URL going to your hosts, as it won't show as licensed on our system).
                MARK.B | vBULLETIN SUPPORT

                TalkNewsUK - My vBulletin 5.6.4 Demo
                AdminAmmo - My Cloud Demo

                Comment


                • #9
                  Hey Mark,

                  I have to update that, totally forgot to be honest.
                  This isnt online though, its on my windows laptop using XAMPP to test before I put anything live.
                  John Diver

                  Comment


                  • #10
                    Originally posted by John Diver View Post
                    Hey Mark,

                    I have to update that, totally forgot to be honest.
                    This isnt online though, its on my windows laptop using XAMPP to test before I put anything live.
                    Ok...thanks.

                    What version of vB are you testing, and what version of php is running on the XAMPP instance?

                    The php version requirements become fairly stringent in the latter 3.8 versions.
                    MARK.B | vBULLETIN SUPPORT

                    TalkNewsUK - My vBulletin 5.6.4 Demo
                    AdminAmmo - My Cloud Demo

                    Comment


                    • #11
                      Assuming your local test forum is a local test url, I would guess your cookie settings are wrong, you will need to use tools.php to fix that.
                      Baby, I was born this way

                      Comment

                      Related Topics

                      Collapse

                      Working...
                      X