Announcement

Collapse
No announcement yet.

BBcode for embedding YouTube videso

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Ipuck
    replied
    motd2 Thank you very much!!!!!!!!!!!!!!! much appreciated.

    Leave a comment:


  • Tony L
    replied
    Originally posted by motd2 View Post
    Change your code to this:
    Code:
    <iframe width="425" height="350"
    src="http://www.youtube.com/embed/{param}?rel=0" frameborder="0"
    allowfullscreen></iframe>
    Thank you very much for that, it has worked. Very much appreciated.

    Leave a comment:


  • motd2
    replied
    Originally posted by Ipuck View Post
    Your code:
    Code:
    <object width="425" height="355" type="application/x-shockwave-flash" data="http://www.youtube.com/v/{param}">
                    <param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/{param}" />
                    <param name="wmode" value="transparent" />
                    <em><strong>ERROR:</strong> If you can see this, then <a href="http://www.youtube.com/">YouTube</a> is down or you don't have Flash installed.</em>
                </object>
    Change your code to this:
    Code:
    <iframe width="425" height="355"
    src="http://www.youtube.com/embed/{param}?rel=0" frameborder="0"
    allowfullscreen></iframe>

    Leave a comment:


  • Ipuck
    replied
    Originally posted by Paul M View Post
    That post is 10 years old.

    Youtube appear to have discontinued support for that method.
    Hello Paul

    I know the mod is very old and unfortunately there is no longer supported, but many of us have the same problem. Would it be possible for you to take a quick look at the code and check if there is something simple we can do? I'll really appreciate that.

    Here is mod I'm using: http://www.vbulletin.org/forum/showthread.php?t=130868

    Leave a comment:


  • motd2
    replied
    Originally posted by Tony L View Post
    I'm using the BB Code for YouTube given by vBulletin Support on this site
    Change your code to this:
    Code:
    <iframe width="425" height="350"
    src="http://www.youtube.com/embed/{param}?rel=0" frameborder="0"
    allowfullscreen></iframe>

    Leave a comment:


  • Paul M
    replied
    That post is 10 years old.

    Youtube appear to have discontinued support for that method.

    Leave a comment:


  • Tony L
    replied
    Just to add info to my help request in post 7 I'm using the BB Code for YouTube given by vBulletin Support on this site, the thread is here.

    Leave a comment:


  • Trevor Hannant
    replied
    Originally posted by DrRalph View Post
    For several years I have used a BBcode I got off this Forum to allow my users to embed their videos in their posts. Basically they copy a section of the YouTube URL into their post, and put a tag around it. Example:https://www.youtube.com/watch?v=iyMjyGAj8Ao, they would use the sequence after =, paste that into their post, put a BBcode tag around it, which would embed the video. Three days ago it stopped working. I have hundreds of videos on my message board, and they have all been blacked out. Any idea what happened or how to correct it?
    What version of vBulletin 3 aree you using? Also, motd2 asked you what code you were using but you haven't yet provided this?

    Originally posted by Ipuck View Post

    Did you find the solution? I'm having the same problem.

    I'm using this mod: http://www.vbulletin.org/forum/showthread.php?t=130868

    I know is old, but never had any problems before.
    If you're using a modification then you'll need to post in that thread for assistance with that mod.

    Leave a comment:


  • Tony L
    replied
    I'm having exactly this issue over on my site (www.pinkfishmedia.net) and it seems to have happened in the past three days. The only change I have made to the site recently is upgrading from 3.8.9 to 3.8.9PL1, but that was a week or so ago now. Any help as to a fix would be greatly appreciated.

    Leave a comment:


  • ZeroHour
    replied
    Originally posted by motd2 View Post
    This setting of vb4
    Sorry didnt realise.

    Leave a comment:


  • Ipuck
    replied
    Originally posted by DrRalph View Post
    For several years I have used a BBcode I got off this Forum to allow my users to embed their videos in their posts. Basically they copy a section of the YouTube URL into their post, and put a tag around it. Example:https://www.youtube.com/watch?v=iyMjyGAj8Ao, they would use the sequence after =, paste that into their post, put a BBcode tag around it, which would embed the video. Three days ago it stopped working. I have hundreds of videos on my message board, and they have all been blacked out. Any idea what happened or how to correct it?
    Did you find the solution? I'm having the same problem.

    I'm using this mod: http://www.vbulletin.org/forum/showthread.php?t=130868

    I know is old, but never had any problems before.

    Leave a comment:


  • motd2
    replied
    This setting of vb4

    Leave a comment:


  • ZeroHour
    replied
    Edit the template bbcode_template and replace the youtube sections with:
    Code:
    <vb:elseif condition="$provider == 'youtube'" />
    <iframe width="640" height="385" src="https://www.youtube.com/embed/{vb:raw code}" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
    <vb:elseif condition="$provider == 'youtube_share'" />
    <iframe width="640" height="385" src="https://www.youtube.com/embed/{vb:raw code}" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
    ​​​​​​​That should fix it.

    Leave a comment:


  • motd2
    replied
    What code you are using in Replacement?

    Leave a comment:


  • DrRalph
    started a topic BBcode for embedding YouTube videso

    BBcode for embedding YouTube videso

    For several years I have used a BBcode I got off this Forum to allow my users to embed their videos in their posts. Basically they copy a section of the YouTube URL into their post, and put a tag around it. Example:https://www.youtube.com/watch?v=iyMjyGAj8Ao, they would use the sequence after =, paste that into their post, put a BBcode tag around it, which would embed the video. Three days ago it stopped working. I have hundreds of videos on my message board, and they have all been blacked out. Any idea what happened or how to correct it?

Related Topics

Collapse

Working...
X