Announcement

Collapse
No announcement yet.

"Appropriate representation" Error when attempting to edit Private Message templates

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Andres K.
    replied
    Originally posted by punchbowl View Post
    I think it's something in your htaccess that's probably causing it. Probably a rogue rewrite rule.

    although have a look here: http://forums.modx.com/?action=thread&thread=35041

    and here's a vb thread https://www.vbulletin.com/forum/show...eptable-errors

    hth
    Thanks, but the first link you sent does not apply to my case and the second one is the one I had already linked to in my post (I already tried that and it didn't fix this issue).

    What's strange is that the error message I'm getting also says there was a problem with the ErrorDocument (404), but my 404 page is working fine when I manually visit any page that doesn't exist on my site.

    Can someone from the vBulletin Team please help with this issue?

    Thanks.

    Leave a comment:


  • punchbowl
    replied
    I think it's something in your htaccess that's probably causing it. Probably a rogue rewrite rule.

    although have a look here: http://forums.modx.com/?action=thread&thread=35041

    and here's a vb thread https://www.vbulletin.com/forum/show...eptable-errors

    hth

    Leave a comment:


  • "Appropriate representation" Error when attempting to edit Private Message templates

    Hello, whenever I attempt to edit a Private Message template, I get the following error:

    Not Acceptable

    An appropriate representation of the requested resource /admincp/template.php could not be found on this server.
    Additionally, a 404 Not Founderror was encountered while trying to use an ErrorDocument to handle the request.
    This only seems to happen with the Private Message templates as I can edit other templates. I do not have any plugins/products installed. This was happening in vB 3.6.8 so I upgraded to 3.8.7 Patch Level 2 and it is still giving me the same error. I've double-checked that all the files (including templates.php) have been copied over properly, and they have. This error even occurs if I just try to save the default template with no alterations.

    I read that this might be caused by a Security-related issue, so I edited my .htaccess to include:
    Code:
    <IfModule mod_security.c>   
       SecFilterEngine Off
       SecFilterScanPOST Off
    </IfModule>
    ...but that did nothing.

    Why is this error occurring and how can I fix it?

Related Topics

Collapse

Working...
X