Announcement

Collapse
No announcement yet.

My site stopped opening

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • SpyCam
    replied
    Found it myself, not much of help here
    Last edited by SpyCam; Wed 30 Oct '13, 6:51am.

    Leave a comment:


  • SpyCam
    replied
    So?

    Leave a comment:


  • SpyCam
    replied
    httpd error log is empty
    Last edited by SpyCam; Wed 30 Oct '13, 6:50am.

    Leave a comment:


  • Wayne Luke
    replied
    In your httpd error log, what is the specific cause of the bad gateway?

    Leave a comment:


  • SpyCam
    replied
    No, but a week ago techs upgraded server's OS to newer version.

    Leave a comment:


  • Mark.B
    replied
    Did you make any changes to the site immediately prior to it breaking?

    Leave a comment:


  • SpyCam
    replied
    You can't see the site
    Last edited by SpyCam; Wed 30 Oct '13, 6:51am.

    Leave a comment:


  • Mark.B
    replied
    Please could you supply more information on what the site is actually doing?
    Error messages
    What actually happens when you try to load the site
    Is it all pages or just certain pages?
    Does the AdminCP work?

    Leave a comment:


  • SpyCam
    started a topic My site stopped opening

    My site stopped opening

    Well,
    one of the Mods emailed me telling me the site is not working.
    I wrote to techs that administrate the server side stuff to take a look at what could be wrong with it. They say that they see a problem with global.php or some of the includes. It is just hanging and not bringing any results. It happens both from Apache and from command line.
    What PHP settings could affect such problem, if you know, what could we do to fix the problem? Maybe you know what section of the manual could have something that would be helpful in my case?

Related Topics

Collapse

Working...
X