Announcement

Collapse
No announcement yet.

Invalid Security Token (Yes, I read the sticky).

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Invalid Security Token (Yes, I read the sticky).

    My forum can be found here:

    http://47th.info/comms

    v3.8.5

    As you can see, I'm using a customized style from ExtremePixels.com.

    When I read the sticky and checked inside of my templates none of those code pieces existed at all.

    Instead, they just had a markforumsread script.

    Here it is:

    Code:
    <script type="text/javascript" src="clientscript/vbulletin_read_marker.js?v=$vboptions[simpleversion]"></script>
    <script type="text/javascript">
    <!--
    vbphrase['doubleclick_forum_markread'] = "$vbphrase[doubleclick_forum_markread]";
    init_forum_readmarker_system();
    //-->
    </script>
    What do I need to change in that script to get my "Mark Forums Read" function working again? Or do I need to go digging around in the actual clientscript javascript file?
    Last edited by lkavadas; Thu 9th Dec '10, 2:41pm.

  • #2
    If this is a problem in a customised style and the stickied thread doesn't resolve this, you will need to seek support from the style creator
    Vote for:

    - *Admin Settable Paid Subscription Reminder Timeframe*
    -
    *PM - Add ability to reply to originator only*
    - Add Admin ability to auto-subscribe users to specific channel(s)
    - Highlight the correct navigation tab when you are on a custom page
    - "Quick Route" Interface...
    - Allow to use custom icons for individual forums

    Comment


    • #3
      /sigh

      Yes, it's an ExtremePixels.com skin (Disturbed). I have already sought technical support from them on their customers' techsup forum and almost a month later I still have no reply. Tech support through them is a dead end.

      I created this same thread over on vbulletin.org a few months ago and was unable to get a satisfactory response there. I really, really want to get this issue resolved and I'm just at wits end with this issue.

      I guess the forum is just staying broken.

      Comment


      • #4
        huh, i'm having the same problem with an ExPix skin. And yea, ever since Pank left that place is a sh1t hole.

        Comment

        widgetinstance 262 (Related Topics) skipped due to lack of content & hide_module_if_empty option.
        Working...
        X