Announcement

Collapse
No announcement yet.

embeding question--what am I missing?

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • embeding question--what am I missing?

    Ok I am going nuts and don't understand what I am missing.

    I am fully aware of using BB code to embed videos but that doesn't give me eactly what I want. I have also looked into the AME hack and it still is lacking what I want.

    So the wuestion lies what am I am doing wrong to not be able to embed a video using the embed code?

    <object width="600" height="339"><param name="allowfullscreen" value="true" /><param name="allowscriptaccess" value="always" /><param name="movie" value="http://vimeo.com/moogaloop.swf?clip_...y=0&amp;loop=0" /><embed src="http://vimeo.com/moogaloop.swf?clip_...y=0&amp;loop=0" type="application/x-shockwave-flash" allowfullscreen="true" allowscriptaccess="always" width="600" height="339"></embed></object>
    When I post the code of course it only shows the code. I have tried to set html on with no change.

    This is driving me nuts..

    Thank you for any help.

  • #2
    It works just fine on my 3.8 test board. Make sure when you enter it, you are not in WYSIWYG mode because it will then add bbcode for the urls in there.

    Please don't PM or VM me for support - I only help out in the threads.
    vBulletin Manual & vBulletin 4.0 Code Documentation (API)
    Want help modifying your vbulletin forum? Head on over to vbulletin.org
    If I post CSS and you don't know where it goes, throw it into the additional.css template.

    W3Schools &lt;- awesome site for html/css help

    Comment

    widgetinstance 262 (Related Topics) skipped due to lack of content & hide_module_if_empty option.
    Working...
    X