Announcement

Collapse
No announcement yet.

Users getting "phantom" notifications. Says they have new PMs/VMs when they do not.

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Trevor Hannant
    replied
    To troubleshoot this, first reupload all the original vB non-image files (except install.php). Make sure you upload these in ASCII format and overwrite the ones on the server. Also be sure to upload the admincp files to whichever directory you have set in your config.php file. Then run 'Suspect File Versions' in Diagnostics to make sure you have all the original files for your version and that none show 'File does not contain expected contents':

    Admin CP -> Maintenance -> Diagnostics -> Suspect File Versions

    [Note: In some cases you may also need to remove any of the listed .xml files in the includes/xml directory.]

    Next, disable all plugins.

    Note: To temporarily disable the plugin system, edit config.php and add this line right under <?php

    define('DISABLE_HOOKS', true);

    Then if you still have this problem, create a new style and choose no parent style. This will force it to use the default templates. Finally empty your browser cache, close all browser windows then try again. Make sure you change to the new style and view your forums with it.

    Do you have the same problem?

    Leave a comment:


  • Users getting "phantom" notifications. Says they have new PMs/VMs when they do not.

    Howdy,

    A few of my users are saying that they have PM/VM notifications that won't disappear even though UserCP and their inbox reports no new PMs/VMs. Seems like it's a gradual problem that affects users at random. Perhaps this mismatch is aggravated by user activity while the server/database are loaded?

    Questions:

    1. Is there any known cause of this?
    2. Can I refresh or rebuild the notification counter somehow? Couldn't find anything relevant in AdminCP's Maintenance->Update Counters section
widgetinstance 262 (Related Topics) skipped due to lack of content & hide_module_if_empty option.
Working...
X