Announcement

Collapse
No announcement yet.

[Help] Weird Cookie Issue

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
    neociti
    New Member

  • neociti
    replied
    I have enabled mod rewrite:

    RewriteCond %{HTTP_HOST} !^www\.domain\.com
    RewriteRule (.*) http://www.domain.com/forum/$1 [L,R=301]

    Leave a comment:

  • neociti
    New Member

  • neociti
    replied
    I dont think so... this is what I have:

    # Comment the following line (add '#' at the beginning)
    # to disable mod_rewrite functions.
    # Please note: you still need to disable the hack in
    # the vBSEO control panel to stop url rewrites.
    RewriteEngine On

    # Some servers require the Rewritebase directive to be
    # enabled (remove '#' at the beginning to activate)
    # Please note: when enabled, you must include the path
    # to your root vB folder (i.e. RewriteBase /forums/)
    #RewriteBase /

    #RewriteCond %{HTTP_HOST} !^www\.yourdomain\.com
    #RewriteRule (.*) http://www.yourdomain.com/forums/$1 [L,R=301]

    RewriteRule ^((urllist|sitemap_).*\.(xml|txt)(\.gz)?)$ vbseo_sitemap/vbseo_getsitemap.php?sitemap=$1 [L]

    RewriteCond %{REQUEST_URI} !(admincp/|modcp/|cron|vbseo_sitemap)
    RewriteRule ^((archive/)?(.*\.php(/.*)?))$ vbseo.php [L,QSA]

    RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-f
    RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-d
    RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !/(admincp|modcp|clientscript|cpstyles|images)/
    RewriteRule ^(.+)$ vbseo.php [L,QSA]

    RewriteEngine On
    RewriteRule ^((urllist|sitemap).*\.(xml|txt)(\.gz)?)$ vbseo_sitemap/vbseo_getsitemap.php?sitemap=$1 [L]

    Leave a comment:

  • Lynne
    Former vBulletin Support

  • Lynne
    replied
    Check your htaccess - is there anything regarding Cache-Control and/or ExpiresActive?

    Leave a comment:

  • neociti
    New Member

  • neociti
    replied
    Thank you for replying... Actually, when i go to www.newdomain.com/forum/ and try to log in, it gives me message 'logged in' but redirects to the front page and shows me not logged in. When i refresh the page, I show up as logged in...

    Sorry for the confusion...

    Leave a comment:

  • Lynne
    Former vBulletin Support

  • Lynne
    replied
    I'm not sure I understand.... if you go straight to the page http://www.domain.com/forum, then you can login fine. However, if you go to your old site and it redirects you to http://www.domain.com/forum and then you try to login, it doesn't work?

    Leave a comment:

  • neociti
    New Member

  • neociti
    started a topic [Help] Weird Cookie Issue

    [Help] Weird Cookie Issue

    Hey Guys,

    I really need your help.

    Today I have moved my forum from one domain to another. Forum is installed in the sub directory of the domain like so: http://www.domain.com/forum

    I have reset cookies and path to .domain.com and path to save cookies to '/forum/'.

    I have created an index.php to redirect my old forum URL to my new one. When redirected from my old forum, I cannot log in. Technically i log in, but it does not display my user name. However, when I hit 'refresh' in browser, I appear as logged in. It also kicks me out of being logged in pretty fast (settings are 900)...

    Any suggestions as to why this happens?

    Thanks!
widgetinstance 262 (Related Topics) skipped due to lack of content & hide_module_if_empty option.
Working...
X