Announcement

Collapse
No announcement yet.

Invalid Security Token Error on Mark Forums Read for vBulletin 3.8.5

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • JuniorNation
    replied
    Why cant I see the other codes to replace with?

    Leave a comment:


  • ENF
    replied
    Originally posted by Homeworld'sa View Post
    I have put in a support ticket.
    Why do you need to file a support ticket about this? Why take up valuable time of the vB staff that could be better spent on real support tickets?

    Just accept the result and move on, it's just a thread.

    Leave a comment:


  • Homeworld'sa
    replied
    I have put in a support ticket.

    Leave a comment:


  • Trevor Hannant
    replied
    Originally posted by License Agreement
    Posts discussing moderator actions are also not allowed.
    Without making an accurate count, this is the 3rd or 4th post about your unstickied thread. As correctly surmised by Ace, your thread was taken down and the information replaced when you were banned. There is no need to put this thread back as a perfectly good post currently exists.

    If you have any issues with that decision, please open a support ticket so as not to fall foul of the rules again.

    Leave a comment:


  • Homeworld'sa
    replied
    Well, I'm no longer banned anymore
    And that thread was made shortly after my banning. =(

    Leave a comment:


  • Ace
    replied
    There's a perfectly fine sticky for it here, by a Support Staff member - http://www.vbulletin.com/forum/showt...rk-Forums-Read

    *edit* As to why, probably because it's not a good look for a company to have stickied threads by banned members telling people how to do things.

    Leave a comment:


  • Homeworld'sa
    replied
    lol.
    Good to hear you got it working
    (btw, why was this thread destickied? Can it be restickied please?)

    Leave a comment:


  • jupiter5
    replied
    I was editing my header template instead of navbar. I edited my navbar. The problem solved.

    Leave a comment:


  • jupiter5
    replied
    I did first message instructions. Forumhome security token fail solved but navbar(my header template) problem still continue.

    Any idea?

    Leave a comment:


  • RideHarder
    replied
    In day two and still cannot get it..

    FORUMDISPLAY

    I don't think the codes here but I see mark_forum

    </a></td></tr></if>
    <tr><td class="vbmenu_option"><a href="forumdisplay.php?$session[sessionurl]do=markread&amp;f=$foruminfo[forumid]" rel="nofollow" onclick="return mark_forum_read($foruminfo[forumid]);">$vbphrase[mark_this_forum_read]</a></td></tr>
    <tr>



    I have one in the FORUMHOME


    <td class="tfoot" align="center" colspan="<if condition="$vboptions['showmoderatorcolumn']">6<else />5</if>"><div class="smallfont"><strong>
    <a href="forumdisplay.php?$session[sessionurl]do=markread" rel="nofollow">$vbphrase[mark_forums_read]</a>
    <if condition="$vboptions['forumleaders']">&nbsp; &nbsp;
    <a href="showgroups.php$session[sessionurl_q]" rel="nofollow">$vbphrase[view_forum_leaders]</a></if>
    </strong></div></td>


    I have one in the header

    <td class="vbmenu_control"><a href="search.php?$session[sessionurl]do=getdaily" accesskey="2">$vbphrase[todays_posts]</a></td>
    </if>
    </if>
    <td class="vbmenu_control"><a href="forumdisplay.php?$session[sessionurl]do=markread" rel="nofollow">$vbphrase[mark_forums_read]</a></td>
    <if condition="$show['member']">
    <td class="vbmenu_control"><a href="#" onclick="window.open('misc.php?$session[sessionurl]do=buddylist&amp;focus=1','buddylist','statusbar=no,menubar=no,toolbar=no,scrollbars=yes,r esizable=yes,width=250,height=300'); return false;">$vbphrase[open_contacts]</a></td>
    </if>
    </if>
    $template_hook[navbar_buttons_right]
    <if condition="$show['member']">


    These are all the codes that I have and I don't know what I'm doing wrong


    I changed both of those ones to the correct code shown below
    <a href="forumdisplay.php?$session[sessionurl]do=markread&amp;markreadhash=$bbuserinfo[securitytoken]" rel="nofollow">$vbphrase[mark_forums_read]</a>
    Last edited by RideHarder; Sat 1 May '10, 3:53am.

    Leave a comment:


  • RideHarder
    replied
    If you run across your fix before me let me know..

    I edited every template that was explained on post one.

    Leave a comment:


  • Homeworld'sa
    replied
    The instructions are all in post #1, clearly you are not editing the right templates.

    Leave a comment:


  • jtech77
    replied
    OK I dont have the second code with menucontrol either How can I fix this?

    Leave a comment:


  • jtech77
    replied
    My install has this code already?

    <a href="forumdisplay.php?$session[sessionurl]do=markread&amp;markreadhash=$bbuserinfo[securitytoken]" rel="nofollow">$vbphrase[mark_forums_read]</a>


    on forumhome but it still doesnt let users mark forums read, ill try the next step!

    Leave a comment:


  • RideHarder
    replied
    I tried everything for two hours and still cannot come up with a fix. WWW.SPEEDAHOLIC.NET anybody got any ideas.. this is the template I am using http://www.vbulletin.org/forum/showt...214585&page=18 ..

    Leave a comment:

widgetinstance 262 (Related Topics) skipped due to lack of content & hide_module_if_empty option.
Working...
X