Announcement

Collapse
No announcement yet.

Parse error - Unable to add cookies, header already sent - class_dm_user.php

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Parse error - Unable to add cookies, header already sent - class_dm_user.php

    Toronto Civic Club - Honda Civic ForumParse error: syntax error, unexpected '*', expecting '}' in /home/XXX/public_html/includes/class_dm_user.php(2941) : eval()'d code on line 15

    Unable to add cookies, header already sent.
    File: /home/XXX/public_html/includes/class_dm_user.php(2941) : eval()'d code
    Line: 15
    I have done the following to troubleshoot this

    disabled all pluggins via config
    tools.php, rebuilt datastore
    new style, non parented.
    re-uploaded all files again.


    (vBulletin 3.8.4)

    When I source what its calling for i see
    eval(fetch_email_phrases('welcomepm'));


    i checked the pluggins for the hook: welcomepm , nothing.

    At this point, i'm stuck. Any helps would be appreciated.


    And this all is steming from trying to get the Welcome PMs working.

  • #2
    anyone?

    Comment


    • #3
      anyone?

      Comment


      • #4
        When did this error start occurring? Where there any changes or uploads made to your forums directory preceding these errors?
        To be updated...

        Comment


        • #5
          Originally posted by ENF View Post
          When did this error start occurring? Where there any changes or uploads made to your forums directory preceding these errors?
          I wasn't aware of it not working until I recently made an account. Upon further research I see it stopped working around
          08-30-2009, 07:46 PM

          Sadly, I am unaware of what may or may not have changed around that time as its been some time since (7 months approx).

          Comment


          • #6
            Oh, Well...

            Are you using an image gallery plugin, if so which one?
            To be updated...

            Comment


            • #7
              Originally posted by ENF View Post
              Oh, Well...

              Are you using an image gallery plugin, if so which one?

              No gallery pluggins installed, but the site does have 1 instance of Photopost but its not integrated with the site with regards to portal images or anything.

              Comment


              • #8
                Ok.

                Based on what I can tell and what evidence is provided, it looks like it's a plug in problem. (or at least caused by a plug in) I know you already stated that you disabled plug-ins from the config.php, but I can't find a similar case to yours that didn't involve a broken plug-in. As much of a pain as it may be, you could disable one plug in at a time to see if the error goes away.

                The ONLY other thing I can come up with is if you didn't upload the files properly in ASCII format.... however, that seems unlikely since you are only getting this one error.

                I'll dig around a bit more and see if anything comes up. That's all I can offer at the moment.
                To be updated...

                Comment


                • #9
                  wouldn't disabling them from the config file be enough as apposed to removing them 1 by 1?

                  Comment


                  • #10
                    When you reuploaded all your files, were they all default files? Did you have to edit any of them for your modifications?

                    Please don't PM or VM me for support - I only help out in the threads.
                    vBulletin Manual & vBulletin 4.0 Code Documentation (API)
                    Want help modifying your vbulletin forum? Head on over to vbulletin.org
                    If I post CSS and you don't know where it goes, throw it into the additional.css template.

                    W3Schools <- awesome site for html/css help

                    Comment


                    • #11
                      Originally posted by Lynne View Post
                      When you reuploaded all your files, were they all default files? Did you have to edit any of them for your modifications?
                      Hi Lynne

                      No files require editing. They are all stock default files.

                      Comment


                      • #12
                        Did you check the welcomepm phrase text?

                        Please don't PM or VM me for support - I only help out in the threads.
                        vBulletin Manual & vBulletin 4.0 Code Documentation (API)
                        Want help modifying your vbulletin forum? Head on over to vbulletin.org
                        If I post CSS and you don't know where it goes, throw it into the additional.css template.

                        W3Schools <- awesome site for html/css help

                        Comment


                        • #13
                          Originally posted by Lynne View Post
                          Did you check the welcomepm phrase text?
                          Hi Lynne

                          Interesting.. The phrase was there. I reverted it to a default phrase and ta-da

                          Worked!


                          Thanks very much

                          Comment


                          • #14
                            Originally posted by stangfan.com View Post
                            Hi Lynne

                            Interesting.. The phrase was there. I reverted it to a default phrase and ta-da

                            Worked!

                            Thanks very much
                            Very good, glad to hear that got sorted out. Some answers are so simple.... :P
                            To be updated...

                            Comment


                            • #15
                              Unable to add cookies, header already sent.
                              That error message above that I quoted, could mean you have an extra blank space that needs deleting either before or after your PHP opening and closing brackets top of and bottom of your php file.

                              Code:
                              <?php
                              Code:
                              ?>
                              It should be like this example:

                              <?php

                              your code

                              ?>
                              And not like this example:

                              Code:
                              [COLOR=Red]SPACE[/COLOR]
                              <?php
                              SPACE
                              
                              your code
                              
                              SPACE
                              ?>
                              [COLOR=Red]SPACE[/COLOR]
                              Check were I typed "space" to see if you have any like that to be removed, then re-upload your file to see if the error goes away. Especially were I highlighted it in RED.

                              EDIT: Ah, sorry I see this was sorted by Lynne
                              Last edited by MRGTB; Thu 11 Mar '10, 9:30pm.

                              Comment

                              widgetinstance 262 (Related Topics) skipped due to lack of content & hide_module_if_empty option.
                              Working...
                              X