Announcement

Collapse
No announcement yet.

BB code Setting bug?

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • BB code Setting bug?

    When I turn off the IMG & Link bb code in a usergroup for Signatures it does not work, I also tried the Emptying Signature Cache but members can still post URL & IMG code. Was there ever a fix for this and is there a way I can edit the code myself for these settings to take affect?

    Thanks

  • #2
    in the same boat....
    would REALLY like a fix/code/idea on this

    Comment


    • #3
      You have to empty the signature cache, if the permissions are setup correct they won't be able to use those settings.

      Comment


      • #4
        Emptying signature cache does nothing. Active links are still there but it does block future links. I just done away with sigs altogether.

        Comment


        • #5
          Sorry, you need to remove both the siganture cache and empty the signature field/table. Changing the settings here are not retoractive.

          Comment


          • #6
            Originally posted by Zachery View Post
            Sorry, you need to remove both the siganture cache and empty the signature field/table. Changing the settings here are not retoractive.
            Is this the sigparsed table in 3.8.4 that needs to be truncated?

            Comment

            widgetinstance 262 (Related Topics) skipped due to lack of content & hide_module_if_empty option.
            Working...
            X