Announcement

Collapse
No announcement yet.

Searching Members problem - Member Not found, even though Member exists

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Searching Members problem - Member Not found, even though Member exists

    I have a strange problem - a moderator was trying to look up a member name and the autofill feature recognized the name. But when he clicked Search, he received an error that said there were no matches. I've confirmed this by doing a search myself. I then found the member in admincp and confirmed that the member name exists. Why is the Member Search not finding the name on the front end?


  • #2
    Hard to tell without more information. Though it is possible they have a special character that is not typeable on a keyboard. ARe you copying pasting?

    Comment


    • #3
      No special characters. I've tried copying and pasting the name in the search field as well. I verified that the usergroup the member belongs to is viewable on the memberlist. Not sure what else would cause this.

      Comment


      • #4
        Could youy start a support ticket and include login information?

        Comment


        • #5
          Before I open a ticket, one more question - could this be contributed to Banned IP addresses? I checked that this user wasn't on the global ignore list.

          Comment

          widgetinstance 262 (Related Topics) skipped due to lack of content & hide_module_if_empty option.
          Working...
          X