Announcement

Collapse
No announcement yet.

Sig Link Problem

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Sig Link Problem

    Hey gang,

    I did a search and did not find what I was looking for.

    I am having a problem adding signature links for my members in their "Change Signature Pic" in their profile via ACP. I have done this many times before for my members without problems. Now every time I try and upload a url file (any file) and save it I get an "Invalid File" error.

    In the past I have used [url]url-file-name-here[()/url] with out the ()

    Or for members that want to have a name instead of a file pathway I have used [url=url-file-name-here]New File Name[()/url] with out the ()

    I have never had a problem with this up to now. We recently installed the Patch Level 1 (3.8.4) and I am wondering if that has anything to do with my problems as nothing else (setting wise) have changed?

    I have my admin setting via user group permissions set to yes for all of the signature permissions with the exception of "HTML" which we have never had set to yes.

    I have the regular users permissions set to no for allowing link BB code. This way the admins can view and approve a link page before we install it via their profile on the ACP.

    Don't understand why this in not working anymore?

    Any help would be greatly appreciated!

    Thanks.

  • #2
    Oddly enough I can set the permissions to yes for a "test user group" with my test account and I can install it via my test user's "user cp" and it works just fine. But for some reason, I can not install it via the ACP for a user anymore?

    The setting permissions are the same.

    Why can I do it on the user cp (with the permissions set to yes) but not the ACP (with the permissions set to yes)?

    I always could before?

    Comment


    • #3
      Sorry folks! Please disregard!

      I was editing the wrong area. I was in the "Image Options" > "Change Signature Pic".

      Instead of editing the Signature text field above it!

      Problem solved.

      Oooops!

      Comment

      widgetinstance 262 (Related Topics) skipped due to lack of content & hide_module_if_empty option.
      Working...
      X