Announcement

Collapse
No announcement yet.

RSS Auto poster stops after 1st posting.

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Steve Machol
    replied
    Scheduled Tasks are triggered by code in the footer template, so if you have modified this template or added code to other templates it may interfere with the running of the tasks. Also if there is no activity on your forums, the task won't run.

    Leave a comment:


  • dying4004
    replied
    thnx for the reply bro. but it dint help. still same problem. sometimes if i click run scheduled task in rss manager it run the task. sometimes it doesnt run the task. sometimes if i edit a rss task and change something then it works manually.

    Leave a comment:


  • Steve Machol
    replied
    This is almost always due to a modification.

    To troubleshoot this, first reupload all the original vB non-image files (except install.php). Make sure you upload these in ASCII format and overwrite the ones on the server. Also be sure to upload the admincp files to whichever directory you have set in your config.php file. Then run 'Suspect File Versions' in Diagnostics to make sure you have all the original files for your version and that none show 'File does not contain expected contents':

    Admin CP -> Maintenance -> Diagnostics -> Suspect File Versions


    [Note: In some cases you may also need to remove any of the listed .xml files in the includes/xml directory.]

    Next, disable all plugins.

    Note: To temporarily disable the plugin system, edit config.php and add this line right under <?php

    define('DISABLE_HOOKS', true);

    Then if you still have this problem, create a new style and choose no parent style. This will force it to use the default templates. Finally empty your browser cache, close all browser windows then try again. Make sure you change to the new style and view your forums with it.

    Do you have the same problem?

    Leave a comment:


  • dying4004
    started a topic RSS Auto poster stops after 1st posting.

    RSS Auto poster stops after 1st posting.

    I have set up rss feeds and setup a newsbot to auto post those feeds. but the problem is that after posting 1st time the bot stops posting more. sometimes clicking run scheduled task posts more and sometimes it doesnt work at all. any idea whats the problem? regards
widgetinstance 262 (Related Topics) skipped due to lack of content & hide_module_if_empty option.
Working...
X