Announcement

Collapse
No announcement yet.

avatar issues revisted...

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • #16
    we moved sites(domains) d/t some issue with BMW.

    (i didn't do the move!)

    we did have the attachments outside the database, and then after move, they were back in.

    today, when i checked this out, i decided to dump the attachments out, but noticed that it was still trying to write to the old domain.

    as soon as the attachments are dumped out, i will check the directory settings to make sure they are pointing to the right subdirectory/domain on the server.

    then i will retry this guy's avatar uploading issue; i'll report back in a couple of hours.......

    Comment


    • #17
      ok

      #1) removed attachments out of the database

      #2) this guy's avatar is still blank

      I uploaded a different avatar to him, contained below, and its still null; the file is there; it is visible in the admin panel

      i'll file a ticket
      Attached Files

      Comment


      • #18
        CHange his password and login on him, and try uploading it yourself.

        Comment


        • #19
          Did you get this issue resolved? I am having the exact same issue. I have over 50,000 members, and this effects 5 or 6 people. I had already done all the trouble shooting listed in this thread.

          Comment


          • #20
            nope. filling in a request now.

            we only have one person that can't do this, but not everyone has tried loading an avatar.

            Comment


            • #21
              Thanks for the reply. Please let me know the resolution. Feel free to let them know my username if they need any additional information/testing.

              Regards,
              Dave

              Comment

              widgetinstance 262 (Related Topics) skipped due to lack of content & hide_module_if_empty option.
              Working...
              X