Announcement

Collapse
No announcement yet.

Table sigpaRsed doesn't exist

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Table sigpaRsed doesn't exist

    I recently started to get the above error messages


    SELECT
    post.*, post.username AS postusername, post.ipaddress AS ip, IF(post.visible = 2, 1, 0) AS isdeleted,
    user.*, userfield.*, usertextfield.*,
    icon.title as icontitle, icon.iconpath,
    avatar.avatarpath, NOT ISNULL(customavatar.userid) AS hascustomavatar, customavatar.dateline AS avatardateline,customavatar.width AS avwidth,customavatar.height AS avheight,

    editlog.userid AS edit_userid, editlog.username AS edit_username, editlog.dateline AS edit_dateline,
    editlog.reason AS edit_reason, editlog.hashistory,
    postparsed.pagetext_html, postparsed.hasimages,
    sigparsed.signatureparsed, sigparsed.hasimages AS sighasimages,
    sigpic.userid AS sigpic, sigpic.dateline AS sigpicdateline, sigpic.width AS sigpicwidth, sigpic.height AS sigpicheight,
    IF(displaygroupid=0, user.usergroupid, displaygroupid) AS displaygroupid, infractiongroupid
    , '' AS field6
    ,blog_user.entries
    FROM post AS post
    LEFT JOIN user AS user ON(user.userid = post.userid)
    LEFT JOIN userfield AS userfield ON(userfield.userid = user.userid)
    LEFT JOIN usertextfield AS usertextfield ON(usertextfield.userid = user.userid)
    LEFT JOIN icon AS icon ON(icon.iconid = post.iconid)
    LEFT JOIN avatar AS avatar ON(avatar.avatarid = user.avatarid) LEFT JOIN customavatar AS customavatar ON(customavatar.userid = user.userid)

    LEFT JOIN editlog AS editlog ON(editlog.postid = post.postid)
    LEFT JOIN postparsed AS postparsed ON(postparsed.postid = post.postid AND postparsed.styleid = 1 AND postparsed.languageid = 2)
    LEFT JOIN sigpaRsed AS sigparsed ON(sigparsed.userid = user.userid AND sigparsed.styleid = 1 AND sigparsed.languageid = 2)
    LEFT JOIN sigpic AS sigpic ON(sigpic.userid = post.userid)
    LEFT JOIN blog_user AS blog_user ON (blog_user.bloguserid = post.userid)
    WHERE post.postid IN (0,122268,122271,122272,122380,122425,122508,122583,122584,122601,122604,122616,122700,122 738,122742,122756,122762,122782)
    ORDER BY post.dateline;
    MySQL Error : Table 'sigpaRsed' doesn't exist
    Error Number : 1146
    Request Date : Tuesday, September 1st 2009 @ 07:23:04 PM
    Error Date : Tuesday, September 1st 2009 @ 07:23:04 PM
    Script : http://my_site.com/forum/showthread.php?p=122742
    Referrer :
    Username : unregistered
    MySQL Version :


    I highlighted by red for some reason capitalized letter R, where I think the problem is, but what happend? Haven't change/upgrade for more then 2 month and just started to get those messages after a crush/full restore about a week ago....
    Any ideas?

  • #2
    Another similar error I see as well:

    Database error in vBulletin 3.8.2:
    Invalid SQL:
    INSERT IGNORE IFTO session
    (sessionhash, userid, host, idhash, lastactivity, location, styleid, languageid, loggedin, inforum, inthread, incalendar, badlocation, useragent, bypass, profileupdate)
    VALUES
    ('d6a3b5ea9aa30b2eba41d0b034b475bf', 0, '41.210.252.11', 'd7988f346d2f5039e956435a8685b474', 1251825986, '/forum/showthread.php?t=473&page=2', 0, 0, 0, 23, 473, 0, 0, 'Mozilla/4.0 (compatible; MSIE 6.0; Windows NT 5.1; FREE; .NET CLR 1.1.4322)', 0, 0);
    MySQL Error : You have an error in your SQL syntax; check the manual that corresponds to your MySQL server version for the right syntax to use near 'session
    (sessionhash, userid, host, idhash, lastactivity, location, sty' at line 1
    Error Number : 1064
    Request Date : Tuesday, September 1st 2009 @ 09:26:26 PM
    Error Date : Tuesday, September 1st 2009 @ 09:26:26 PM
    Script : http://my_site.com/forum/showthread.php?t=473&page=2
    Referrer : http://my_site.com/forum/showthread.php?t=473&page=2
    IP Address :
    Username : unregistered
    MySQL Version :

    Comment


    • #3
      No... no ideas?

      Comment


      • #4
        Please wait at least 12 hours before bumping your posts.

        From the forum rules:
        http://www.vbulletin.com/forum/showthread.php?t=42918

        Please wait a reasonable amount of time before bumping posts. For style changes and general 'how-to' questions this should be 24 hours. For specific troubleshooting issues, use 12 hours as a guideline.
        There is no such tale in vB. That query and error is from an add-on you installed. You will need to either remove that add-on or try contacting the author for help.
        Steve Machol, former vBulletin Customer Support Manager (and NOT retired!)
        Change CKEditor Colors to Match Style (for 4.1.4 and above)

        Steve Machol Photography


        Mankind is the only creature smart enough to know its own history, and dumb enough to ignore it.


        Comment


        • #5
          Originally posted by Steve Machol View Post
          Please wait at least 12 hours before bumping your posts.

          From the forum rules:
          http://www.vbulletin.com/forum/showthread.php?t=42918


          There is no such tale in vB. That query and error is from an add-on you installed. You will need to either remove that add-on or try contacting the author for help.
          Is it possible by understand which plugin causing that issue?
          And for my second post, isn't "session" a standard vB table?

          Comment


          • #6
            Yes, but that error is almost certainly from an add-on as well.

            To troubleshoot this, first reupload all the original vB non-image files (except install.php). Make sure you upload these in ASCII format and overwrite the ones on the server. Also be sure to upload the admincp files to whichever directory you have set in your config.php file. Then run 'Suspect File Versions' in Diagnostics to make sure you have all the original files for your version and that none show 'File does not contain expected contents':

            Admin CP -> Maintenance -> Diagnostics -> Suspect File Versions

            [Note: In some cases you may also need to remove any of the listed .xml files in the includes/xml directory.]

            Next, disable all plugins.

            Note: To temporarily disable the plugin system, edit config.php and add this line right under <?php

            define('DISABLE_HOOKS', true);

            Then if you still have this problem, create a new style and choose no parent style. This will force it to use the default templates. Finally empty your browser cache, close all browser windows then try again. Make sure you change to the new style and view your forums with it.

            Do you have the same problem?
            Steve Machol, former vBulletin Customer Support Manager (and NOT retired!)
            Change CKEditor Colors to Match Style (for 4.1.4 and above)

            Steve Machol Photography


            Mankind is the only creature smart enough to know its own history, and dumb enough to ignore it.


            Comment

            widgetinstance 262 (Related Topics) skipped due to lack of content & hide_module_if_empty option.
            Working...
            X