Announcement

Collapse
No announcement yet.

Help! Moved domain name and directory

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Anty506
    replied
    Hey guys i'm back!

    Having problems!

    When a link from http://www.motox.info/showthread.php?t=1297 is clicked, it is redirected to the new motox.me but its still not putting it to /forum

    ex its going to this link http://www.motox.me/showthread.php?t=1297

    Here is what my apache looks like

    <VirtualHost *:80>
    ServerName www.motox.me
    ServerAlias motox.me *.motox.me
    DocumentRoot (removed)
    RewriteEngine On
    RewriteCond %{HTTP_HOST} !^www\.motox\.me [NC]
    RewriteRule ^(.*)$ http://www.motox.me$1 [R=301,L]
    RewriteCond %{REQUEST_URI} ^/showpost.php
    RewriteRule ^(.*)$ http://www.motox.me/forum$1 [R=301,L]
    </VirtualHost>

    <VirtualHost *:80>
    ServerName www.motox.info
    DocumentRoot (removed)
    Options +FollowSymLinks
    RewriteEngine on
    RewriteCond %{REQUEST_URI} ^/showpost.php
    RewriteRule ^(.*)$ http://www.motox.me/forum$1 [R=301,L]
    RewriteRule (.*) http://www.motox.me$1 [R=301,L]
    </VirtualHost>

    Anything not correct here?

    Leave a comment:


  • Anty506
    replied
    Works great!

    Thank you guys

    Leave a comment:


  • MattyAsia
    replied
    The correct forward type is being used.
    Code:
    Status=Moved Permanently - 301
    Date=Wed, 26 Aug 2009 23:36:16 GMT
    Server=Apache/2.2.3 (CentOS)
    Location=http://www.motox.me/
    Content-Length=307
    Connection=close
    Content-Type=text/html; charset=iso-8859-1
    Your google results on the .info are a little messy though, with both a sub folder and no sub folder.

    rsw606's code below looks like it should work though, have you tested it?
    upload that content in a ".htaccess" file on the original site. After you test it, do share your results.

    Code:
    RewriteEngine on
    RewriteCond %{REQUEST_URI} ^/showpost.php
    RewriteRule ^(.*)$ http://www.motox.me/forum$1 [R=301,L]
    You may also want to read these 2 articles from google about changing domains:
    http://www.google.com/support/webmas...y?answer=83105
    http://www.google.com/support/webmas...y?answer=83106

    Leave a comment:


  • Anty506
    replied
    Originally posted by MattyAsia View Post
    If you could supply the link to the actual domains, I could help with an analysis and a solution. The .htaccess solution is good for forwarding the request, however, after changing the domains, are you able to login properly on the new domain?
    Hi,

    The old doamin was http://www.motox.info and the new domain is http://www.MotoX.me

    Yes, everything works fine on the new domain and I have been running it for a few months now, just haven't corrected the stated issues.

    Leave a comment:


  • MattyAsia
    replied
    Originally posted by Anty506 View Post
    Hi,

    I have changed my domain from domain1.com to domain2.com

    I then moved vb from the / dir to /forum on domain2

    I have all of my 301s setup so when people go to domain1.com it sends them to domain2.com but I'm still having a problem with 404 errors because of google results and other external links!

    Ex

    domain2.com/showpost.php?p=158480&postcount=3297 is giving the 404 because it is now located at domain2.com/forum/showpost.php?p=158480&postcount=3297

    Is there anyway I can have this fixed with a rewrite without interfering with vbadvance?

    Thanks
    If you could supply the link to the actual domains, I could help with an analysis and a solution. The .htaccess solution is good for forwarding the request, however, after changing the domains, are you able to login properly on the new domain?

    Leave a comment:


  • rsw686
    replied
    Sure something like the following would work.

    Code:
    RewriteEngine on
    RewriteCond %{REQUEST_URI} ^/showpost.php
    RewriteRule ^(.*)$ http://www.domain2.com/forum$1 [R=301,L]

    Leave a comment:


  • Anty506
    started a topic Help! Moved domain name and directory

    Help! Moved domain name and directory

    Hi,

    I have changed my domain from domain1.com to domain2.com

    I then moved vb from the / dir to /forum on domain2

    I have all of my 301s setup so when people go to domain1.com it sends them to domain2.com but I'm still having a problem with 404 errors because of google results and other external links!

    Ex

    domain2.com/showpost.php?p=158480&postcount=3297 is giving the 404 because it is now located at domain2.com/forum/showpost.php?p=158480&postcount=3297

    Is there anyway I can have this fixed with a rewrite without interfering with vbadvance?

    Thanks

Related Topics

Collapse

Working...
X