Announcement

Collapse
No announcement yet.

Albums question

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Janm
    replied
    Thanks for the fix Kahuna900 !

    Jan

    Leave a comment:


  • Marc Smith
    replied
    Originally posted by Mark.B View Post
    Steve are you sure on this?

    It seems odd that the single seperator: | would be there with either just one piece of text on one side, or no text at all.

    vB usually is written so that such things would not appear in circumstances where they serve no purpose.

    To me, that's broken, and if it's working as designed, it's designed wrong.
    That's what I thought.

    Originally posted by Kahuna900 View Post
    Sure, you need to open up "functions_album.php", and search for "prev_picture_short".

    You need to remove the "_picture_short" from each output line so they read only 'prev', 'last', 'next' and 'first'.

    Lines 159, 166, 174, and 181 respectively.
    Thanks for the 'fix'! I appreciate it. I was uploading some pictures today and noticed it as I browsed some albums. I don't mind the links at the bottom, but having those back on the top are nice to have so you don't have to scroll down to go to the next picture. I was sorta bumming out. But, I can't say any of my members complained.

    I don't mind updating a 'main' file when I upgrade. There are 4 others I have to update anyway when I do an upgrade. I have a list of files and the changes. Part of the upgrade routine.

    Leave a comment:


  • Steve Machol
    replied
    *sigh*

    I'm not trying to 'get around' anything. Sorry you view it that way but I have done my best to explain this in as clear terms as I can. Clearly I was unsuccessful.

    Leave a comment:


  • Kahuna900
    replied
    Originally posted by Steve Machol View Post
    I'm saying it is the way it is. I do not know if this was designed that way or simply a mistake. I cannot read the mind of the Dev that made this change not do I even know who that is. Sorry if that was not clear.
    Dang, Steve, you sure have away of talking around the issue.

    Leave a comment:


  • Steve Machol
    replied
    I'm saying it is the way it is. I do not know if this was designed that way or simply a mistake. I cannot read the mind of the Dev that made this change not do I even know who that is. Sorry if that was not clear.

    Leave a comment:


  • Kahuna900
    replied
    Originally posted by Steve Machol View Post
    Personally I think it's worth reporting this as a bug so the Devs can fix it for future releases.
    Now I'm really confused. Are you saying that you agree that this is a bug or is it "the way it's currently designed"?

    Leave a comment:


  • Kahuna900
    replied
    Originally posted by Mark.B View Post
    Can you let me know the details?
    Sure, you need to open up "functions_album.php", and search for "prev_picture_short".

    You need to remove the "_picture_short" from each output line so they read only 'prev', 'last', 'next' and 'first'.

    Lines 159, 166, 174, and 181 respectively.

    Leave a comment:


  • Steve Machol
    replied
    Originally posted by Kahuna900 View Post
    Okay, I dug a little deeper and compared the last two versions of "functions_album.php" and found the problem. So I guess I'll just have to change the php file every time I update the software.
    Personally I think it's worth reporting this as a bug so the Devs can fix it for future releases.

    Leave a comment:


  • Mark.B
    replied
    Originally posted by Kahuna900 View Post
    Okay, I dug a little deeper and compared the last two versions of "functions_album.php" and found the problem. So I guess I'll just have to change the php file every time I update the software.
    Can you let me know the details?

    Leave a comment:


  • Kahuna900
    replied
    Okay, I dug a little deeper and compared the last two versions of "functions_album.php" and found the problem. So I guess I'll just have to change the php file every time I update the software.

    Leave a comment:


  • Kahuna900
    replied
    Well, for now I simply edited the "album_pictureview" template and instead of using...

    "$pic_location[prev_text_short]" and "$pic_location[next_text_short]"

    I changed it to use...

    "$pic_location[prev_text]" and "$pic_location[next_text]"

    It's not as nice as using the short versions but I guess it will have to do for now until this problem has been properly addressed.

    Leave a comment:


  • Kahuna900
    replied
    Originally posted by Steve Machol View Post
    It is what it is. If you want this back then post a Suggestion or a Bug Report. Sorry if that was not clear.
    Wow!

    Leave a comment:


  • Mark.B
    replied
    Originally posted by Steve Machol View Post
    It is what it is. If you want this back then post a Suggestion or a Bug Report. Sorry if that was not clear.
    Ok I'll post a bug later, if nobody else has.

    Leave a comment:


  • Steve Machol
    replied
    It is what it is. If you want this back then post a Suggestion or a Bug Report. Sorry if that was not clear.

    Leave a comment:


  • Kahuna900
    replied
    Originally posted by Steve Machol View Post
    My apologies, I misread your post.

    However this has already been answered. This was changed. What you want does not exist anymore. If you had read this thread you would have seen this by now.
    Just where have you mentioned that these links have been removed?

    Originally posted by Steve Machol View Post
    I don't know why it was changed. However this function and those links are still there.
    You mention change here, but then also mention that the links are still there?

    Seems odd that this would be removed when so many members have grown accustom to using the links. Personally, I never use the links at the bottom and relied solely on the links in the upper right corner that now seem to be broken.

    So, you are saying that the links in the upper corner which used to work fine, have been removed except for the "first" and "last" indicators and links per design?

    Leave a comment:

widgetinstance 262 (Related Topics) skipped due to lack of content & hide_module_if_empty option.
Working...
X