Announcement

Collapse
No announcement yet.

Avatar... almost... and no error

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Avatar... almost... and no error

    So I set it up so one can download a custom avatar... the pic shows up in the field in USER CP... but it doesn't show up on the posts for the user in the forum itself.

    I saw no errors.

    Is there a simple solution?

    Thanks

  • #2
    Do you have them set to not show for you in your User CP > Edit Options > Visible Post Elements > Show Avatars

    Please don't PM or VM me for support - I only help out in the threads.
    vBulletin Manual & vBulletin 4.0 Code Documentation (API)
    Want help modifying your vbulletin forum? Head on over to vbulletin.org
    If I post CSS and you don't know where it goes, throw it into the additional.css template.

    W3Schools <- awesome site for html/css help

    Comment


    • #3
      Yeah that was it! Thanks!

      It was strange because as an Admin I could see the avatars to the threads. But then as a user I couldn't. I figured if an Admin can see it... it had to be something basic.

      Thanks again

      Comment


      • #4
        You may want to change the default setting for new users in vboptions > user registration options > default registration options

        Please don't PM or VM me for support - I only help out in the threads.
        vBulletin Manual & vBulletin 4.0 Code Documentation (API)
        Want help modifying your vbulletin forum? Head on over to vbulletin.org
        If I post CSS and you don't know where it goes, throw it into the additional.css template.

        W3Schools <- awesome site for html/css help

        Comment

        widgetinstance 262 (Related Topics) skipped due to lack of content & hide_module_if_empty option.
        Working...
        X