Announcement

Collapse
No announcement yet.

Edit feature no longer works since upgrase

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Edit feature no longer works since upgrase

    I need some help please, I just upgraded to vb 3.8.x and the edit feature no longer works. When I click edit in any of my threads I just get the spinning icon and it never does anything, I have totally lost the edit feature on my site.. What is going on and how can I fix this? I am using all the original templates.

  • #2
    I suspect there is a customization that is causing this. You can quickly determine this by temporarily disabling your customizations. Try to reproduce it on a default style:

    Admin CP -> Styles & Templates -> Style Manager -> [Add New Style]

    Create a new style with no parent. Then click that style's name in the Style Manager to view your forum with that style. If the problem goes away on the default style then you know it's a style problem at which point you need to systematically revert your custom templates to isolate the problem.

    If you still have the problem then try disabling your plugins:

    Admin CP -> vBulletin Options -> Plugin/Hook System

    Also run a file check to look for customized files. Upload the original files if any problems are reported:

    Admin CP -> Maintenance -> Diagnostics -> Suspect File Versions

    Also try removing any ".htaccess" files from your forum directory.

    Comment

    widgetinstance 262 (Related Topics) skipped due to lack of content & hide_module_if_empty option.
    Working...
    X