Announcement

Collapse
No announcement yet.

Editing templates problem!

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Editing templates problem!

    Hi.

    I´m running 3.8.3 vbulletin, and trying to edit a table in the FORUMDISPLAY template, when i save it i got an "internal server error".

    I went to the error logs and didn't find anything.

    I can not change any template...will like to know how can I solve it.

    Thanks in advance for your help.
    Last edited by fsmex; Sun 12 Jul '09, 8:07pm. Reason: I suscribe to this.

  • #2
    That is definitely a server issue. Run this and report back the results:

    Admin CP -> Maintenance -> Diagnostics -> Problematic Webserver Modules
    Steve Machol, former vBulletin Customer Support Manager (and NOT retired!)
    Change CKEditor Colors to Match Style (for 4.1.4 and above)

    Steve Machol Photography


    Mankind is the only creature smart enough to know its own history, and dumb enough to ignore it.


    Comment


    • #3
      There we go:

      Suhosin Module Loaded No
      mod_security AJAX Unicode Issue No
      Resultados The above setting will indicate if mod_security is preventing some AJAX requests from being submitted to vBulletin. If this shows Yes then you either need to disable mod_security or change the AJAX settings with the vBulletin Options and disable Problematic features.

      Comment


      • #4
        Do you have any third-party add-ons installed? If so try removing them. Then if this doesn't fix the problem this is a server issue. You will need to contact your host and ask them to troubleshoot this. They should be able to find the problem in the server's error logs.
        Steve Machol, former vBulletin Customer Support Manager (and NOT retired!)
        Change CKEditor Colors to Match Style (for 4.1.4 and above)

        Steve Machol Photography


        Mankind is the only creature smart enough to know its own history, and dumb enough to ignore it.


        Comment


        • #5
          Thank you

          The problem was solved by my hosting company.

          They said it was a mod_security rule that needed to be changed.

          See you folks and thanks for the help.

          Comment

          Related Topics

          Collapse

          Working...
          X