Announcement

Collapse
No announcement yet.

Album thumbnails missing

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • musado
    replied
    Thanks Steve, I moved the thumbnails folder to a publicly accessible folder & they now show up
    Last edited by musado; Mon 29 Jun '09, 2:44pm.

    Leave a comment:


  • Steve Machol
    replied
    Originally posted by musado View Post
    Sorry no, it's not publicly accessible, that's the frontend re-direct

    The actual forum[which is members only] URL is www.thesealedvault.org/vb/forum
    Well direct access to the thumbnails requires these to be in a publicly accessible directory. That's the issue right there.

    Leave a comment:


  • musado
    replied
    Sorry no, it's not publicly accessible, that's the frontend re-direct

    The actual forum[which is members only] URL is www.thesealedvault.org/vb/forum

    Leave a comment:


  • Steve Machol
    replied
    Are you sure that is a publicly accessible directory? If so, what's the URL?

    Leave a comment:


  • musado
    started a topic Album thumbnails missing

    Album thumbnails missing

    Hi

    Yesterday I moved my Albums out of the database & into the file system with the selection below:

    Album pictures are currently being stored in the file system with direct access to thumbnails.

    However, since doing this the Album thumbnails are no longer visible, just the alt text.

    Thumbnails have been rebuilt 3 times & still no joy

    I've searched on here for a solution & noticed other users have had similar problems & been asked for there forum URL + PHPinfo.

    So, I've enabled Show PHP Info & forum URL is: www.thesealedvault.org

    TIA
widgetinstance 262 (Related Topics) skipped due to lack of content & hide_module_if_empty option.
Working...
X