Announcement

Collapse
No announcement yet.

Thread subscription error

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Steve Machol
    replied
    To troubleshoot this, first reupload all the original vB non-image files (except install.php). Make sure you upload these in ASCII format and overwrite the ones on the server. Also be sure to upload the admincp files to whichever directory you have set in your config.php file. Then run 'Suspect File Versions' in Diagnostics to make sure you have all the original files for your version and that none show 'File does not contain expected contents':

    Admin CP -> Maintenance -> Diagnostics -> Suspect File Versions


    [Note: In some cases you may also need to remove any of the listed .xml files in the includes/xml directory.]

    Next, disable all plugins.

    Note: To temporarily disable the plugin system, edit config.php and add this line right under <?php

    define('DISABLE_HOOKS', true);


    Then if you still have this problem, create a new style and choose no parent style. This will force it to use the default templates. Finally empty your browser cache, close all browser windows then try again. Make sure you change to the new style and view your forums with it.

    Do you have the same problem?

    Leave a comment:


  • deepak7
    replied
    Thanks for the reply.

    There wasn't nothing there... I created a directory now and entered the full url in the options where u said like http://xxx/forum/xxx/. Put all the permissions... then tried to add a subscription to a thread, but no log is created.

    Leave a comment:


  • Steve Machol
    replied
    Do you have any log files set up in this section?

    Admin CP -> vBulletin Options -> Error Handling & Logging

    Leave a comment:


  • deepak7
    replied
    Might be related.

    Trying to "remove a moderator from all forums" and:

    1||1245693095||78.97.155.209||do=killall||http:xxx/moderator.php?do=removeall&u=14187||Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 5.1; en-US; rv:1.9.0.11) Gecko/2009060215 Firefox/3.0.11Error Opening Logfile

    Leave a comment:


  • deepak7
    replied
    help pls?

    Leave a comment:


  • deepak7
    started a topic Thread subscription error

    Thread subscription error

    Users reported that thread subscription error is not working.

    The error is this:
    "1||1245608426||78.97.155.209||do=addsubscription&t=9884||http://www.holdem.ro/forum/anunturi-...l||Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 5.1; en-US; rv:1.9.0.11) Gecko/2009060215 Firefox/3.0.11Error Opening Logfile"

    Regards
widgetinstance 262 (Related Topics) skipped due to lack of content & hide_module_if_empty option.
Working...
X