Announcement

Collapse
No announcement yet.

Profile Addition Fields won't display after upgrade!

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Trevor Hannant
    replied
    Originally posted by FloridaIdeal View Post
    Yep, its my template style, think I will need to find someone to fix that for me (PM's please anyone).

    Thank you once again Steve for all your hard work and help you have given me.

    Stuart
    Why not go back to the original author and ask them if they've got a compatible version for the style you're using - or if they claim it is, ask them to look at your problems as it obviously isn't.

    Leave a comment:


  • FloridaIdeal
    replied
    Yep, its my template style, think I will need to find someone to fix that for me (PM's please anyone).

    Thank you once again Steve for all your hard work and help you have given me.

    Stuart

    Leave a comment:


  • Steve Machol
    replied
    Try this. Create a new style and choose no parent style. This will force it to use the default templates. Then change to this style and view your forums with it. Do you have the same problem?

    If you do, empty your browser cache, close all browser windows and try again.

    If you do not have this problem with the original templates, then this means the problem is with one or more of your custom templates. You need to revert your templates, then redo your changes.

    Leave a comment:


  • FloridaIdeal
    replied
    Hi Steve

    Thanks for the message, I have uploaded all the forum/images folders into my folders for my style and it looks better than it did but it still appears to be missing the menu across the top , any ideas what that could be please?

    Thank you

    Stuart
    Attached Files

    Leave a comment:


  • Steve Machol
    replied
    You are missing some default images for the style you are using. You need to upload all the vB images to all the appropriate directories for your styles.

    Leave a comment:


  • FloridaIdeal
    replied
    Hello Steve

    Thanks for the help, I reverted the template unfortunitly its made a bigger mess, see attached image.

    Sorry I am not big into changing VB, I know the basics but can you point me in the right direction here?

    Thank you

    Stuart
    Attached Files

    Leave a comment:


  • Steve Machol
    replied
    Revert your memberinfo template.

    Leave a comment:


  • Profile Addition Fields won't display after upgrade!

    Hello all

    Hope someone can help me here, a few weeks ago I did an upgrade to my forum, it was about two years ago since I last upgraded so I was quite behind, anyway everything went well but not neither myself or members are able to view the "Additional Information" fields of members profiles.

    I have attached an image example, all the details are still there as I checked out the members profile in Admin CP.

    Can someone please help?

    Thank you

    Stuart
    Attached Files
widgetinstance 262 (Related Topics) skipped due to lack of content & hide_module_if_empty option.
Working...
X