Announcement

Collapse
No announcement yet.

Profile Addition Fields won't display after upgrade!

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Profile Addition Fields won't display after upgrade!

    Hello all

    Hope someone can help me here, a few weeks ago I did an upgrade to my forum, it was about two years ago since I last upgraded so I was quite behind, anyway everything went well but not neither myself or members are able to view the "Additional Information" fields of members profiles.

    I have attached an image example, all the details are still there as I checked out the members profile in Admin CP.

    Can someone please help?

    Thank you

    Stuart
    Attached Files

  • #2
    Revert your memberinfo template.
    Steve Machol, former vBulletin Customer Support Manager (and NOT retired!)
    Change CKEditor Colors to Match Style (for 4.1.4 and above)

    Steve Machol Photography


    Mankind is the only creature smart enough to know its own history, and dumb enough to ignore it.


    Comment


    • #3
      Hello Steve

      Thanks for the help, I reverted the template unfortunitly its made a bigger mess, see attached image.

      Sorry I am not big into changing VB, I know the basics but can you point me in the right direction here?

      Thank you

      Stuart
      Attached Files

      Comment


      • #4
        You are missing some default images for the style you are using. You need to upload all the vB images to all the appropriate directories for your styles.
        Steve Machol, former vBulletin Customer Support Manager (and NOT retired!)
        Change CKEditor Colors to Match Style (for 4.1.4 and above)

        Steve Machol Photography


        Mankind is the only creature smart enough to know its own history, and dumb enough to ignore it.


        Comment


        • #5
          Hi Steve

          Thanks for the message, I have uploaded all the forum/images folders into my folders for my style and it looks better than it did but it still appears to be missing the menu across the top , any ideas what that could be please?

          Thank you

          Stuart
          Attached Files

          Comment


          • #6
            Try this. Create a new style and choose no parent style. This will force it to use the default templates. Then change to this style and view your forums with it. Do you have the same problem?

            If you do, empty your browser cache, close all browser windows and try again.

            If you do not have this problem with the original templates, then this means the problem is with one or more of your custom templates. You need to revert your templates, then redo your changes.
            Steve Machol, former vBulletin Customer Support Manager (and NOT retired!)
            Change CKEditor Colors to Match Style (for 4.1.4 and above)

            Steve Machol Photography


            Mankind is the only creature smart enough to know its own history, and dumb enough to ignore it.


            Comment


            • #7
              Yep, its my template style, think I will need to find someone to fix that for me (PM's please anyone).

              Thank you once again Steve for all your hard work and help you have given me.

              Stuart

              Comment


              • #8
                Originally posted by FloridaIdeal View Post
                Yep, its my template style, think I will need to find someone to fix that for me (PM's please anyone).

                Thank you once again Steve for all your hard work and help you have given me.

                Stuart
                Why not go back to the original author and ask them if they've got a compatible version for the style you're using - or if they claim it is, ask them to look at your problems as it obviously isn't.
                Vote for:

                - *Admin Settable Paid Subscription Reminder Timeframe*
                -
                *PM - Add ability to reply to originator only*
                - Add Admin ability to auto-subscribe users to specific channel(s)
                - "Quick Route" Interface...

                Comment

                widgetinstance 262 (Related Topics) skipped due to lack of content & hide_module_if_empty option.
                Working...
                X