Announcement

Collapse
No announcement yet.

Thread not showing up in IE

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Thread not showing up in IE

    Hello,

    My forums are at

    http://www.virtual-coach.com/forums/

    I've just been alerted that any thread does NOT show up in IE, but it displays fine in Firefox. The forum itself displays just fine, it's only the theads that don't come up.

    This apparently just happened - any ideas?

    thanks,

    Barbara

  • #2
    Just having a look now.

    Found the problem.

    http://www.virtual-coach.com/forums/forums.php

    You had left off the other forums bit. You might want to get that fixed up. Ask one of the mods via the support ticket to help you out with that.
    Aussiefootyforums

    New Site New forum
    Come and talk sports all day long


    Comment


    • #3
      Originally posted by schwab2clarkson View Post
      Just having a look now.

      Found the problem.

      http://www.virtual-coach.com/forums/forums.php

      You had left off the other forums bit. You might want to get that fixed up. Ask one of the mods via the support ticket to help you out with that.
      Thanks!

      Does it work now? I found that I had left off a </title> that ruined the display - what is "other forums bit"?

      Thanks in advance,

      Barbara

      Comment


      • #4
        Originally posted by lingstar View Post
        Thanks!

        Does it work now? I found that I had left off a </title> that ruined the display - what is "other forums bit"?

        Thanks in advance,

        Barbara
        yeah it does.
        In your url (the address of your forum) you have got /forums/forums.php

        I suggest that you get rid of the first forums that you have got in that address to make it a lot easier for you.
        Aussiefootyforums

        New Site New forum
        Come and talk sports all day long


        Comment

        widgetinstance 262 (Related Topics) skipped due to lack of content & hide_module_if_empty option.
        Working...
        X