Announcement

Collapse
No announcement yet.

Error displayed only on forumdisplay.php

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Error displayed only on forumdisplay.php

    This is the error I am getting at the top of forumdisplay.php. Does not seem to affect the rest of the forum.

    I recently just moved my forum from one host to another if that matters.

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in [path]/includes/class_postbit.php(294) : eval()'d code on line 22

    Thanks in advance.

  • #2
    This error is from a plugin you've installed. You need to disable each of your plugins then turn one at a time to see which one is causing this.

    If you cannot log into the Admin CP then to disable the plugin system, edit config.php and add this line right under <?php

    define('DISABLE_HOOKS', true);

    This will disable all hooks and allow you to log in properly with no hooks running.

    http://www.vbulletin.com/docs/html/disable_plugins
    Steve Machol, former vBulletin Customer Support Manager (and NOT retired!)
    Change CKEditor Colors to Match Style (for 4.1.4 and above)

    Steve Machol Photography


    Mankind is the only creature smart enough to know its own history, and dumb enough to ignore it.


    Comment


    • #3
      Ok but why would it just show up after moving the files from one to the other?

      Comment


      • #4
        Maybe on your old host, PHP display_errors was off.

        Comment


        • #5
          I guess that could be.

          Either way it was passivevid. Thanks!

          Comment


          • #6
            Are these plugin errors also? I am having trouble installing mods because of errors like these.

            Warning: require_once([path]/umg_gallery/umg_functions.php) [function.require-once]: failed to open stream: No such file or directory in [path]/admincp/plugin.php(1995) : eval()'d code on line 5

            Fatal error: require_once() [function.require]: Failed opening required '/home/admin/domains/howieforums.com/public_html/forum/umg_gallery/umg_functions.php' (include_path='.:/usr/local/lib/php') in /home/admin/domains/howieforums.com/public_html/forum/admincp/plugin.php(1995) : eval()'d code on line 5

            Comment


            • #7
              Yes, that error is from a third-party add-on: umg_functions.php
              Steve Machol, former vBulletin Customer Support Manager (and NOT retired!)
              Change CKEditor Colors to Match Style (for 4.1.4 and above)

              Steve Machol Photography


              Mankind is the only creature smart enough to know its own history, and dumb enough to ignore it.


              Comment

              widgetinstance 262 (Related Topics) skipped due to lack of content & hide_module_if_empty option.
              Working...
              X