Announcement

Collapse
No announcement yet.

Explorer Issues

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Explorer Issues

    Hi all, im having some real issues with viewing my forum with Internet Explorer.

    I'm getting things like all text being underlined, red crosses where tags should be.

    I use firefox and I don't get any problems, so I presume it's something explorer doesn't like.

    My only problem is I don't have a clue where to start in fixing it !

    Any help would be greatly appreciated.

    Regards

    Shawn

  • #2
    Do you have any modifications installed?
    If so it could rely on one of them.

    Comment


    • #3
      Hi there i do have plugins installed, to be honest I wouldn't know where to start looking !

      Comment


      • #4
        Originally posted by Ocean-Wonders View Post
        Hi there i do have plugins installed, to be honest I wouldn't know where to start looking !
        Disable all of them.
        Enable them one by one.


        vB5 is unequivocally the best forum software, but not yet...

        Comment


        • #5
          Thanks very much will get onto it now !

          Comment


          • #6
            Hi there,

            I disabled all my plug ins and it's still doing the same ??

            Im confused now

            Comment


            • #7
              I just checked the forum with the default template and everything shows up fine. So i presume it's something to do with a template edit.

              Everything is centralised and under lined including some postbit items.

              Any ideas where I should start looking ??

              Comment


              • #8
                Originally posted by Ocean-Wonders View Post
                Any ideas where I should start looking ??
                Hard but sure way:
                Revert all your templates.
                Edit them after that as instructed in your mods' "manual".


                vB5 is unequivocally the best forum software, but not yet...

                Comment

                widgetinstance 262 (Related Topics) skipped due to lack of content & hide_module_if_empty option.
                Working...
                X