Announcement

Collapse
No announcement yet.

HsUser_cnc3cv3YrgJ <-

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • HsUser_cnc3cv3YrgJ <-

    Hi,

    I have a topic at my forums with the same topic name and now the e-mail aren't sent in HTML.

    If someone could reply to this thread to find out if it's something by vBulletin or a hack I've got installed, thanks.
    http://www.nucia.nl/forum/
    The best way to kill malware; is to kill it together.

  • #2
    I'm confused, what exactly is the problem?

    Comment


    • #3
      Originally posted by Zachery View Post
      I'm confused, what exactly is the problem?
      From what I can understand,
      The OP has got a thread on his Forum with the title :
      Code:
      HsUser_cnc3cv3YrgJ <-
      for which emails aren't being sent in HTML format.
      The joy of an early release lasts but a short time. The bitterness of an unusable system lasts for years.
      GeekPoint Forum | Articles & Reference

      Comment


      • #4
        vBulletin doesn't send emails in html format to begin with. So I'm not seeing the issue here still. perhaps I just don't get it?

        Can we have a link to the thread in question causing said issue?

        Comment


        • #5
          The effected thread:
          http://hosting03.imagecross.com/imag...g-07/44011.JPG

          Normal thread:
          http://hosting03.imagecross.com/imag...g-07/74222.JPG

          I experienced the problem with Mozilla TB but the TO told me he had the same problem with another mail client.
          http://www.nucia.nl/forum/
          The best way to kill malware; is to kill it together.

          Comment

          widgetinstance 262 (Related Topics) skipped due to lack of content & hide_module_if_empty option.
          Working...
          X