Announcement

Collapse
No announcement yet.

Personal profile tabs sometimes disappear !!!

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Personal profile tabs sometimes disappear !!!

    Please see the following pix for an example:

    Click image for larger version

Name:	09-02-2009 10-06-16- M.png
Views:	1
Size:	33.5 KB
ID:	3708375

    Click image for larger version

Name:	09-02-2009 10-06-16- PM.png
Views:	1
Size:	20.1 KB
ID:	3708376

    I am just wondering

    1. Is this a vB- or an IE7-related problem?

    2. What's the fix?

  • #2
    Unbelievable :O

    I have similar problem in profile :/

    See my thread:
    http://www.vbulletin.com/forum/showthread.php?t=299003

    Comment


    • #3
      Loooool, whatta a coincidence

      What do you think is the matter here?

      Could it be an AJAX bug

      Comment


      • #4
        Originally posted by falconking View Post
        Loooool, whatta a coincidence

        What do you think is the matter here?

        Could it be an AJAX bug
        Amm..
        I dont have any idea

        But it's was happen for all my friends when they upgraded to 3.8.x version.

        So i think that problem happen because something worng in 3.8.x version/something that we have to change in 3.8.x version

        Comment


        • #5
          I too have this problem after someone told me about it.

          Apparently, IE7 & IE8 (only 2 I tested), has an issue with the Profile Tabs, as they disappear.
          I checked Google Chrome and Firefox, and both showed the tabs just fine.

          I also did a View Source comparison between the browsers output, and oddly enough, there wasnt anything much different other than token codes, which is normal.

          I think it maybe style related...my customized style doesnt show the tabs in IE, but it does in all the other browsers just fine. If I check a default style, it shows ok in IE too. I have tried altering the customized style, and personally, I think it maybe an issue with my header/navbar code.

          What is funny is I tried editing the Membersinfo template, stuck a random end code at the top, like </div>, before the $stylevar[htmldoctype], and saved it. It gave me a little tab with the >> on it... which I can click, but its a one shot deal when ya do lol.

          Hope there is a fix for this soon.
          Last edited by Drakah; Sun 15th Feb '09, 3:46am.
          Regards,


          Drakah Sha`Kahr
          www.shakahr.com

          Comment


          • #6
            HA, someone figured out a fix for it and worked for me!

            http://www.vbulletin.com/forum/showp...85&postcount=5
            Regards,


            Drakah Sha`Kahr
            www.shakahr.com

            Comment


            • #7
              Originally posted by Drakah View Post
              HA, someone figured out a fix for it and worked for me!

              http://www.vbulletin.com/forum/showp...85&postcount=5
              And it works for me
              Thanks

              Comment

              widgetinstance 262 (Related Topics) skipped due to lack of content & hide_module_if_empty option.
              Working...
              X