Announcement

Collapse
No announcement yet.

Empty *[]* table in Admin Control Panel

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Empty *[]* table in Admin Control Panel

    I'm not sure why it's here, but it appeared after the upgrade. There's a blank table labeled *[]* on the top of my admin control panel left hand screen. I would love to get rid of it.

    I've attached a pic.

    Thank you for the help.
    Attached Files
    Last edited by MikesSite; Thu 5 Feb '09, 6:11pm.

  • #2
    It's possible it's been a previous mod that you've had installed and you've left the bitfield xml file in /includes/xml. Or one of the files in that folder hasn't copied across properly in the upgrade.

    Comment


    • #3
      Any other ideas?

      Comment


      • #4
        Run 'Suspect File Version' in Diagnostics and report back the results.

        Admin CP -> Maintenance -> Diagnostics -> Suspect File Versions

        Then remove any files that show in the 'includes/xml' directry. Those files are for third-party add-ons.

        If you do not want to do that, then try posting over at www.vbulletin.org for help with the add-on that is causing this.
        Steve Machol, former vBulletin Customer Support Manager (and NOT retired!)
        Change CKEditor Colors to Match Style (for 4.1.4 and above)

        Steve Machol Photography


        Mankind is the only creature smart enough to know its own history, and dumb enough to ignore it.


        Comment


        • #5
          ./includes/xml

          bitfield_itrader.xml
          File not recognized as part of vBulletin
          bitfield_userpage.xml File not recognized as part of vBulletin
          cpnav_casino.xml File not recognized as part of vBulletin
          cpnav_itrader.xml File not recognized as part of vBulletin
          cpnav_rpm.xml File not recognized as part of vBulletin
          cpnav_sigameasy.xml File not recognized as part of vBulletin
          cpnav_vbacmps.xml File not recognized as part of vBulletin
          cpnav_zointsseo.xml File not recognized as part of vBulletin
          hooks_casino.xml File not recognized as part of vBulletin
          hooks_gxboxlive.xml File not recognized as part of vBulletin
          hooks_vbacmps.xml File not recognized as part of vBulletin

          If I remove these files, will the addons not function properly? Is there any way to pinpoint which addon is causing this problem? I suppose I could remove each file 1 by 1 until the *[]* table is gone.

          Thanks.

          Comment


          • #6
            That is correct, they will not function. You can try moving them to a tempo directory, then move one back at a time until you find out which one is causing this.
            Steve Machol, former vBulletin Customer Support Manager (and NOT retired!)
            Change CKEditor Colors to Match Style (for 4.1.4 and above)

            Steve Machol Photography


            Mankind is the only creature smart enough to know its own history, and dumb enough to ignore it.


            Comment


            • #7
              Are there any of those addons that you DON'T use anymore?

              Comment


              • #8
                Thanks guys, it was the cpnav_sigameasy.xml file that was doing it. It was for a chatroom that I don't use. Problem solved, thanks.

                Comment

                widgetinstance 262 (Related Topics) skipped due to lack of content & hide_module_if_empty option.
                Working...
                X