Announcement

Collapse
No announcement yet.

All style graphics gone after upgrade.

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • All style graphics gone after upgrade.

    I just upgraded to 3.8.0. I'm having trouble figuring out why all of my "table" style graphics are gone. My misc graphics and small gifs etc are still visible. Has anyone else encountered this?

    www.quad4forums.com

  • #2
    Are you running any php cache programs or mods? Try flushing it if you are.

    Does a default style work ok?

    Check the StyleVar Image Paths for that style, enter the full url in to test.

    Comment


    • #3
      Originally posted by carcomp View Post
      I just upgraded to 3.8.0. I'm having trouble figuring out why all of my "table" style graphics are gone. My misc graphics and small gifs etc are still visible. Has anyone else encountered this?
      The style information is not found.
      You should maybe check the templates to see if it contains a hard link to this file:
      http://www.quad4forums.com/forums/cl...2177-00022.css

      That's the reason that I can think of why it is not working for you.

      Comment


      • #4
        Thanks! Problem solved with renaming the css filename in the css dir to what you posted.

        Comment


        • #5
          A more direct fix is to go to the admincp -> maintenance -> update counters -> rebuild styles.

          This fixed it for the other style without a filename change.

          Comment

          widgetinstance 262 (Related Topics) skipped due to lack of content & hide_module_if_empty option.
          Working...
          X