Announcement

Collapse
No announcement yet.

Albums & Pictures Question.. where are the links to switch pictures?

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Albums & Pictures Question.. where are the links to switch pictures?

    Hello to you all,

    Albums and pictures are working fine however we can't seem to be able to navigate to pic2, 3, 4, 5..there are no "next or back" links?

    initially I though it was my background color... but, if you do a ctrl+a you can see that the "next & back" links are not present..what gives..

    Thanks in advance

    http://radioquebec.net/ve2jka/forum/album.php?albumid=3&pictureid=26

    Ok I can't seem to have the link above go directly to the album, some how it jumps to the main page.

    If you are familiar with the albums & pictures section please follow the links from my main page

    >forum>community>pictures & albums >

    'click on any of the albums'

    now click again to enter this album,

    do you see picture 1 of ? ....

    My question is: How to navigate to the next picture.



    >>> How to navigate to picture number 2 <<<
    Last edited by ve2jka; Mon 19 Jan '09, 4:09am.

  • #2
    Try this. Create a new style and choose no parent style. This will force it to use the default templates. Then change to this style and view your forums with it. Do you have the same problem?

    If you do, empty your browser cache, close all browser windows and try again.

    If you do not have this problem with the original templates, then this means the problem is with one or more of your custom templates. You need to revert your templates, then redo your changes.
    Steve Machol, former vBulletin Customer Support Manager (and NOT retired!)
    Change CKEditor Colors to Match Style (for 4.1.4 and above)

    Steve Machol Photography


    Mankind is the only creature smart enough to know its own history, and dumb enough to ignore it.


    Comment


    • #3
      Hi, Thank you for the reply.

      I have created a new "virgin" style "no hacks" still same problem... no links appear to navigate to next picture.

      I never give up I'll find this thing..

      Here's the link to the new "virgin style" :
      http://radioquebec.net/ve2jka/forum/index.php?styleid=5

      Here's a link to an album showing 1 of 10 pictures..show me what it is that I can do next to navigate to picture 2,3,4,5,
      http://radioquebec.net/ve2jka/forum/...5&pictureid=53

      Comment


      • #4
        Hmmm...then I suspect it has to be another modification then. This does work with the default vB:

        http://www.vbulletin.com/forum/album...pictureid=3515
        To troubleshoot this, first reupload all the original vB non-image files (except install.php). Make sure you upload these in ASCII format and overwrite the ones on the server. Also be sure to upload the admincp files to whichever directory you have set in your config.php file. Then run 'Suspect File Versions' in Diagnostics to make sure you have all the original files for your version and that none show 'File does not contain expected contents':

        Admin CP -> Maintenance -> Diagnostics -> Suspect File Versions

        [Note: In some cases you may also need to remove any of the listed .xml files in the includes/xml directory.]

        Next, disable all plugins.

        Note: To temporarily disable the plugin system, edit config.php and add this line right under <?php

        define('DISABLE_HOOKS', true);


        Do you have the same problem?
        Steve Machol, former vBulletin Customer Support Manager (and NOT retired!)
        Change CKEditor Colors to Match Style (for 4.1.4 and above)

        Steve Machol Photography


        Mankind is the only creature smart enough to know its own history, and dumb enough to ignore it.


        Comment


        • #5
          Thanks Steve, I'll get right on this and report back for the record.

          Regards


          Steve On a clean install it works fine: http://www.radioquebec.net/forum/alb...=1&pictureid=5



          Thank you for all your help.
          Last edited by ve2jka; Tue 20 Jan '09, 1:41pm. Reason: update..to problem

          Comment

          widgetinstance 262 (Related Topics) skipped due to lack of content & hide_module_if_empty option.
          Working...
          X