Announcement

Collapse
No announcement yet.

New User notification email

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • New User notification email

    My site sends me notification when a new user registers. Since the upgrade to 3.8, the from field of the emails sent says:

    _ <[email protected]>

    Previously, the _ had the title of my forums.

    I searched phrases and found

    Varname $vbphrase[newuser] Text New User at $vboptions[bbtitle]
    From what I can tell, nothing has changed there. The only thing I can think of is that my forum name has a space in it, but that shouldn't matter.

    Any assistance would be appreciated.

  • #2
    You have identified the correct setting:

    Admin CP -> vBulletin Options -> Site Name / URL / Contact Details -> Forum Name

    There are no other relevant settings.

    Comment


    • #3
      The forum name is correct and there have been no changes in several revisions/upgrades. I just don't understand why the From email address says "_" instead of my Forum Name.

      Comment


      • #4
        I tested this on my test forum for another customer. I know it's not a bug in the software.

        Maybe you have a customization that is interfering. Try disabling your plugins:

        Admin CP -> vBulletin Options -> Plugin/Hook System

        Also run a file check to look for customized files. Upload the original files if any problems are reported:

        Admin CP -> Maintenance -> Diagnostics -> Suspect File Versions

        Comment

        widgetinstance 262 (Related Topics) skipped due to lack of content & hide_module_if_empty option.
        Working...
        X