Announcement

Collapse
No announcement yet.

Plugins & Styles not installing or working properly

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Plugins & Styles not installing or working properly

    I have been unable to fully install a style or plugin, the page which shows the progress usually dies after the first message.

    "Reorder Styles" also dies immediately. It happens with both uploaded and local XMLs.

    Server
    Server: Linux
    Web Server: Lighttpd / cgi-fcgi
    PHP: 5.2.1
    Max Post Size: 8MB
    Maximum Upload Size: 2MB
    Memory Limit: 32MB
    MySQL Version: 5.0.45
    Packet Size: 16MB
    Using XCACHE

    Plugins
    vbSEO ( partially installed due to problem )
    vbOptimise
    vbAdvanced
    vbBlog

    I imagine this is a permissions issue, or a problematic database table, could anyone point me in the right direction.
    Last edited by MrApples; Tue 6 Jan '09, 6:30pm.

  • #2
    Run this and report back the results:

    Admin CP -> Maintenance -> Diagnostics -> Problematic Webserver Modules
    Steve Machol, former vBulletin Customer Support Manager (and NOT retired!)
    Change CKEditor Colors to Match Style (for 4.1.4 and above)

    Steve Machol Photography


    Mankind is the only creature smart enough to know its own history, and dumb enough to ignore it.


    Comment


    • #3
      I should've mentioned that as well - I am running Lighttpd with PHP under FastCGI.

      Comment


      • #4
        Originally posted by MrApples View Post
        I should've mentioned that as well - I am running Lighttpd with PHP under FastCGI.
        Hello there apples long time no see

        Do you have mod_security enabled? This interferes with any ajax going on.

        Add this to your .htaccess file


        <IfModule mod_security.c>
        SecFilterEngine Off
        SecFilterScanPOST Off
        </IfModule>
        ModdingFiles | Forever Changing the Gaming Community
        aboutforums.net | everything you need to know about forums

        Comment


        • #5
          You quote me, yet you give a irrelevant suggestion...

          Modules running
          - mod_rewrite
          - mod_redirect
          - mod_alias
          - mod_access
          - mod_auth
          - mod_status
          - mod_setenv
          - mod_fastcgi
          - mod_webdav
          - mod_simple_vhost
          - mod_evhost
          - mod_userdir
          - mod_cgi
          - mod_compress
          - mod_ssi
          - mod_accesslog

          If AJAX is the only issue associated though, then it runs fine, as I happen to be working on a chat.
          Last edited by MrApples; Tue 6 Jan '09, 7:22pm.

          Comment


          • #6
            Please follow the instructions in post #2 and report the results so we can help.
            Steve Machol, former vBulletin Customer Support Manager (and NOT retired!)
            Change CKEditor Colors to Match Style (for 4.1.4 and above)

            Steve Machol Photography


            Mankind is the only creature smart enough to know its own history, and dumb enough to ignore it.


            Comment


            • #7
              It reported No on both mod_security and suhosin, considering I am running Lighttpd with PHP under FastCGI I thought that was given. ( was thinking of suPHP )

              Comment


              • #8
                Remove vBOptimize. It caches things that vBulletin hasn't been designed to cache and can cause problems like this.
                Translations provided by Google.

                Wayne Luke
                The Rabid Badger - a vBulletin Cloud demonstration site.
                vBulletin 5 API

                Comment


                • #9
                  Originally posted by Wayne Luke View Post
                  Remove vBOptimize. It caches things that vBulletin hasn't been designed to cache and can cause problems like this.
                  Thank you, that was the problem.

                  Comment


                  • #10
                    Why people install vBOptimize on such a small board is beyond me.
                    ModdingFiles | Forever Changing the Gaming Community
                    aboutforums.net | everything you need to know about forums

                    Comment

                    widgetinstance 262 (Related Topics) skipped due to lack of content & hide_module_if_empty option.
                    Working...
                    X