Announcement

Collapse
No announcement yet.

Profile Privacy

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Profile Privacy

    Profile Privacy

    Note: When enabled, the 'Profile Privacy' link on the User Control Panel allows users to customize their profile page in this way.




    That's all great ...Only I can't find it.

    Yes I have the permissions set correctly per user group, and I'm viewing the default style with no mods or changes.

    Yes I have it enabled in the ADMINcp

    Still I am unable to find the PRIVACY LINK in the usercp or anywhere else for that matter..
    http://i18.photobucket.com/albums/b1...nium/logo4.png

  • #2
    It should be the third link under Your profile in the usercp.

    When you upgraded to 3.8.0 did the verison number of all of the xml files report as 3.8.0 beta 1?

    Comment


    • #3
      Originally posted by Zachery View Post
      It should be the third link under Your profile in the usercp.

      When you upgraded to 3.8.0 did the verison number of all of the xml files report as 3.8.0 beta 1?





      I KNOW where it's supposed to be. Its not there.


      I'll take a look at installation once again.
      http://i18.photobucket.com/albums/b1...nium/logo4.png

      Comment


      • #4
        Nope,

        I reinstalled .. checked all settings.

        Still not showing as a user option.


        And the version # was 3.8.0 B1 on the xml's
        http://i18.photobucket.com/albums/b1...nium/logo4.png

        Comment


        • #5
          I dont have it either....
          PA Forums
          Philly Sports
          Delaware Online

          Comment


          • #6
            I have it on my installation. Be sure you have reverted all templates.

            Try it on the default (unmodified) style. Create a new style and choose "no parent". View your forum with that and see if you have it.
            Regards,
            Nick

            Comment


            • #7
              Originally posted by Nick View Post
              I have it on my installation. Be sure you have reverted all templates.

              Try it on the default (unmodified) style. Create a new style and choose "no parent". View your forum with that and see if you have it.

              I am familiar with the usual steps one takes to clarify an issue.

              I attempted them all. None solved the issue.

              I was simply trying to point out that it did not add the link in the manner it was intended to during upgrade.

              Since this issue only seems to be affecting my installation, I'll not continue with asking for clarification.


              I'll just manually add the link.
              http://i18.photobucket.com/albums/b1...nium/logo4.png

              Comment


              • #8
                Your installation isn't the only one. Read post #5
                Regards,
                Nick

                Comment


                • #9
                  Originally posted by Nick View Post
                  I have it on my installation. Be sure you have reverted all templates.

                  Try it on the default (unmodified) style. Create a new style and choose "no parent". View your forum with that and see if you have it.
                  Done and no option is showing there.

                  Comment


                  • #10
                    See if any of you all have what I did installed if so disable it. Refer to the link.

                    http://www.vbulletin.com/forum/showt...98#post1637698

                    Comment


                    • #11
                      Make sure that you do not have any addons that do template rewrites on the usercp_shell template. Examples would be ones that add icons for each action.
                      Translations provided by Google.

                      Wayne Luke
                      The Rabid Badger - a vBulletin Cloud demonstration site.
                      vBulletin 5 API - Full / Mobile
                      Vote for your favorite feature requests and the bugs you want to see fixed.

                      Comment


                      • #12
                        Also, if you use a template that may need reverting, you have to revert it for it to show.

                        Comment

                        Related Topics

                        Collapse

                        Working...
                        X