Announcement

Collapse
No announcement yet.

Report PM doesnt work, or am I missing something?

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Report PM doesnt work, or am I missing something?

    When I tested report PM, it posted it in the correct section and everything, but in the email it sends out, I got this:
    Originally posted by Subject: Could not find phrase 'reportprivatemessage'.
    Could not find phrase 'reportprivatemessage'.
    Any ideas?

  • #2
    Reupload the 3.8.0 beta 1 files, and re-run install/upgrade.php

    Comment


    • #3
      I reported the bug in project tools, you aren't the only one with the problem

      Comment


      • #4
        Yeah, I just uploaded them twice and tried to upgrade twice and it still doesnt work. Cheers for posting it on Project Tools!

        Comment


        • #5
          Originally posted by Jammiedodger View Post
          Yeah, I just uploaded them twice and tried to upgrade twice and it still doesnt work. Cheers for posting it on Project Tools!
          So far it works for me. I have the forum set in User Infractions & Post Reporting Options that the PM report is sent to. It works the same way as post reporting. Starts a new thread in the forum I selected.

          Comment


          • #6
            As ive said it already does that. The EMAIL doesn't work.

            Comment


            • #7
              hi,

              Not a bug .... the phrase does excist.
              Attached Files

              Comment


              • #8
                Hi,
                That is for the thread that is posted, not the email that is sent.

                Comment


                • #9
                  Same problem as the original poster.

                  And I've re-uploaded and ran the upgrade script twice.
                  Last edited by Vindictive; Tue 14th Oct '08, 8:08pm.

                  Comment

                  Related Topics

                  Collapse

                  Working...
                  X