Announcement

Collapse
No announcement yet.

3.5.4 to 3.8.1 Upgrade Problems

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Giorno
    replied
    Solved

    during upgrade posts from ~1 year ago to today was simply deleted! I just imported them from a backup and now are there

    Leave a comment:


  • Giorno
    replied
    update:

    I CAN view posts/threads older ~1 year but can't view posts from ~1 year to today... post/thread created after the upgrade are visible.

    here's a screenshot for post ~6 month old

    p.s. counters are updated
    Attached Files

    Leave a comment:


  • Giorno
    replied
    Originally posted by AGIRABI View Post
    I also add the templates again but couldn't solve the problem.
    I've the same problem (testing in local from 3.6 to 3.8) I can't see posts inside "old" threads, new threads are ok. do you solve it?

    Leave a comment:


  • Wayne Luke
    replied
    Your forums are turned off so we can't see what the specific problem is.

    Leave a comment:


  • AGIRABI
    replied
    I also add the templates again but couldn't solve the problem.

    Leave a comment:


  • beishe8
    replied
    Originally posted by AGIRABI View Post
    Yes, 18 of them...
    After that did you do this:
    For your missing link, you would most likely need to add that code back into your templates.

    Leave a comment:


  • AGIRABI
    replied
    Yes, 18 of them...

    Leave a comment:


  • beishe8
    replied
    Originally posted by AGIRABI View Post
    I updated the counters but i have still the same problems
    Did you reverse your templates?

    Leave a comment:


  • AGIRABI
    replied
    I updated the counters but i have still the same problems

    Leave a comment:


  • Wayne Luke
    replied
    You need to update your counters under Maintenance -> Update Counters as specified during the upgrade process.

    For your missing link, you would most likely need to add that code back into your templates.

    Leave a comment:


  • AGIRABI
    started a topic 3.5.4 to 3.8.1 Upgrade Problems

    3.5.4 to 3.8.1 Upgrade Problems

    Hello everyone,

    I have purchased and upgrade my vb 3.5.4 to 3.8.1 but i have some problems at my forum.

    1- when i hit the "new posts" link i got "There are no unread threads. " this message all the time. How can i fix this ?

    2- There is a little arrow which says " go to last post " when i hit that arrow i got this " No subject specified. If you followed a valid link, please notify the administrator" How can i also fix this ?

    3- Before the upgrade i was using a dropdown navlink menu. But after the upgrade my drop down got dissapeared. How can i brought that back ?


    Thanks alot guys...

Related Topics

Collapse

Working...
X