Announcement

Collapse
No announcement yet.

Poll Pictures Not Displaying?

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Poll Pictures Not Displaying?

    We have setup a poll for our users to vote on favorite photos. There are 20 rows/photos in the poll. The pictures show as a small "broken" picture (the actual pictures are not displayed). When we setup a similar poll with 10 entries, everything displays fine. Guessing there is a setting that restricts the number of pictures that can be displayed in the poll but haven't been able to find it in the CP Admin. Can someone point us in the right direction? Thank you in advance.

    Harry

  • #2
    There aren't any settings that restrict the number of images in a poll. Poll options aren't actually designed to show images at all.

    What is the code that you're using to display the images?

    How are the images being added to the site?
    Translations provided by Google.

    Wayne Luke
    The Rabid Badger - a vBulletin Cloud demonstration site.
    vBulletin 5 API - Full / Mobile
    Vote for your favorite feature requests and the bugs you want to see fixed.

    Comment


    • #3
      Apologies for the confusion. As you mention, you cannot embed a picture in the poll per se. However, you can embed pictures in the topic/poll "above" the actual poll questions. We embedded 20 pictures "above" the poll and number them 1 - 20. We then setup the poll with 20 questions - the answers were the user names for each of the 20 pictures posted above (in the same order so user name #1 corresponds to picture #1. The poll itself works fine. The 20 pictures are not being displayed. The pictures are being embed using a URL link.

      Comment


      • #4
        Do you have a link to a topic with the issue? My guess is that the images are using http and that presents a security risk for https sites. The browser can block them.
        Translations provided by Google.

        Wayne Luke
        The Rabid Badger - a vBulletin Cloud demonstration site.
        vBulletin 5 API - Full / Mobile
        Vote for your favorite feature requests and the bugs you want to see fixed.

        Comment


        • #5
          https://www.hrwforum.com/forum/hrw-a...in-show-voting

          Comment


          • #6
            The images don't exist on the server or guests cannot view images on your site - https://www.hrwforum.com/filedata/fe...78&type=medium

            How are you storing attachments on your system? You can see this in the AdminCP under Attachments -> Attachment Storage Type. If you are storing them in the file system, make sure the directory listed on this page and all of its children (directories and files) are CHMOD 777 and accessible by the web server user and group.
            Translations provided by Google.

            Wayne Luke
            The Rabid Badger - a vBulletin Cloud demonstration site.
            vBulletin 5 API - Full / Mobile
            Vote for your favorite feature requests and the bugs you want to see fixed.

            Comment


            • #7
              Are the options you describe available in VB Cloud? I don't see the "Attachment Storage Type" option??

              Comment


              • #8
                Ahh sorry. Didn't realize you were on Cloud. All cloud sites have their attachments stored in the file system. Will have to have someone dig into things on why the attachments are missing.
                Translations provided by Google.

                Wayne Luke
                The Rabid Badger - a vBulletin Cloud demonstration site.
                vBulletin 5 API - Full / Mobile
                Vote for your favorite feature requests and the bugs you want to see fixed.

                Comment

                widgetinstance 262 (Related Topics) skipped due to lack of content & hide_module_if_empty option.
                Working...
                X