Announcement

Collapse
No announcement yet.

Cannot establish contact, error to the site

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Cannot establish contact, error to the site

    My members and I are getting a cannot access the site error. (not found)

    It's intermittent, but there more than not

    I noticed it today but now the complaints are rolling in

    Any ideas?

    Thanks
    vB Mods That Rock!

  • #2
    My monitors say that my cloud site was down for a minute from 8:48 am to 8:49 am today. When I visit your site today, I have no problems. There could be routing issues elsewhere that are affecting availability for you.
    Translations provided by Google.

    Wayne Luke
    The Rabid Badger - a vBulletin Cloud demonstration site.
    vBulletin 5 API - Full / Mobile
    Vote for your favorite feature requests and the bugs you want to see fixed.

    Comment


    • #3
      Thanks Wayne as always
      Maybe it takes time to rev up Lol. Would the routing issues be on your end?
      vB Mods That Rock!

      Comment


      • Carrfixr
        Carrfixr commented
        Editing a comment
        Just happened again, I went from "users on line" back to the home page

    • #4
      A user just sent me this screen shot
      Getting the same thing on chrome
      vB Mods That Rock!

      Comment


      • #5
        The error message in the photo above is the browser blocking access due to its settings. It doesn't mean the browser can't access the site. I forced an SSL Certificate upgrade on your site so hopefully that resolves the issue.
        Translations provided by Google.

        Wayne Luke
        The Rabid Badger - a vBulletin Cloud demonstration site.
        vBulletin 5 API - Full / Mobile
        Vote for your favorite feature requests and the bugs you want to see fixed.

        Comment


        • #6
          It's still happening after the SSL upgrade. I cleared my browser & cache anyway
          Other users see it so I guess that eliminates me.
          Last edited by Carrfixr; Fri 19th Oct '18, 11:59am.
          vB Mods That Rock!

          Comment


          • Carrfixr
            Carrfixr commented
            Editing a comment
            I guess we'll see if others experience it. I can't see it being just my site.
            Have a good weekend and thanks for the help

        • #7
          I'm also getting an "online fetching users" error when I go through the who's online pages. It seems that the reloading is a problem
          The ""can't find site"" error will show for 2 seconds then the page loads.
          vB Mods That Rock!

          Comment


          • #8
            I am currently experiencing degraded site performance. I click on notifications and the site hangs without loading the notifications page. Repeatedly clicking the browser reload button and trying to access notifications eventually works. Also same type of behaviour trying to access 'last visit descending' and 'join date descending' (amongst others). Some topic pages will just hang before loading, requiring multiple clicks before they will load. Also intermittent slow page loading and slow site performance. Something is going on.

            I noticed, starting a day ago, that my site was intermittently slow. I was going to start a thread here...I guess the situation has deteriorated to the current situation.

            Comment


            • Carrfixr
              Carrfixr commented
              Editing a comment
              Agree something has changed

          • #9
            Now i'm getting server abort warnings trying to post.
            I never saw that before ever
            vB Mods That Rock!

            Comment


            • #10
              Asking the cloud team to look into it.
              Translations provided by Google.

              Wayne Luke
              The Rabid Badger - a vBulletin Cloud demonstration site.
              vBulletin 5 API - Full / Mobile
              Vote for your favorite feature requests and the bugs you want to see fixed.

              Comment


              • #11
                Just got this trying to access Admin CP
                vB Mods That Rock!

                Comment


                • #12
                  My site is now quick, so things seem to have improved. Let's hope it remains that way.

                  Comment


                  • #13
                    My site seems to be back to normal as well. My forum was always way faster than this VB site,(a very noticeable difference) so I guess this place is on another server.


                    Thanks Wayne & the cloud team for fixing it
                    vB Mods That Rock!

                    Comment


                    • Carrfixr
                      Carrfixr commented
                      Editing a comment
                      What was the problem?

                    • Wayne Luke
                      Wayne Luke commented
                      Editing a comment
                      I don't know. The Cloud team manager said "I changed some things."

                  Related Topics

                  Collapse

                  Working...
                  X