Announcement

Collapse
No announcement yet.

Google Webmaster Tools & Sitemap

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Google Webmaster Tools & Sitemap

    Hi,

    Last week I started using vB Cloud.

    After a few topic I started using sitemap function and edited the settings in Google Webmaster Tools.

    From the start I see the same amount of URL sent and indexed, although more topics are started which should be in the sitemap.

    I allready rebuild the sitemap in the AdminCP but google still shows the same amount of sent URL's.

    Do you have any idea why this stays the same?

    TIA!

  • #2
    Google can take a long time to start indexing a site.
    vBulletin has no control over this.

    You will normally start to see pages being indexed over time but a lot depends on content.
    MARK.B | vBULLETIN SUPPORT

    TalkNewsUK - My vBulletin 5.5.2 Demo
    AdminAmmo - My Cloud Demo

    Comment


    • #3
      Indexing I understand.

      But I don't see any changes in the "sent URL's" so I was wondering if the sitemap is rebuilding with new urls.

      I did this by hand in de admincp but no more URL's sent then from the start.

      How can I see which urls are in the sitemap?

      Comment


      • #4
        Originally posted by dammie View Post
        Indexing I understand.

        But I don't see any changes in the "sent URL's" so I was wondering if the sitemap is rebuilding with new urls.

        I did this by hand in de admincp but no more URL's sent then from the start.

        How can I see which urls are in the sitemap?
        The site map isn't human readable.

        You should be able see in webmaster tools what is being picked up.
        MARK.B | vBULLETIN SUPPORT

        TalkNewsUK - My vBulletin 5.5.2 Demo
        AdminAmmo - My Cloud Demo

        Comment


        • #5
          Ok.

          I didn't see any changes although a few topics were added.

          After I deleted the sitemap in Google and added it again I saw the changes. Strange thing is that the date did changed but the sent URL's didn't.

          Hopefully it wil update now automatically.

          thx.

          Comment

          Related Topics

          Collapse

          Working...
          X