Announcement

Collapse
No announcement yet.

CNAME Issues

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • CNAME Issues

    I've followed the directions, and setup my cname using my GoDaddy.com account. I have tested via the link shared, and appears to be working correctly.

    https://mxtoolbox.com/SuperTool.aspx...m&run=toolpage

    My issue is, that on some browsers (on my iPhone/AT&T), it does not work correctly, and just shows a GoDaddy parked domain page... I've searched on the GoDaddy communities, but can not find a solution...

    Any one out there have a similar issue with some users not having the #cname working correctly?

    Thanks in advance -

  • #2
    Cnames will take 48 hours to propagate to all DNS servers.
    Translations provided by Google.

    Wayne Luke
    The Rabid Badger - a vBulletin Cloud demonstration site.
    vBulletin 5 API - Full / Mobile
    Vote for your favorite feature requests and the bugs you want to see fixed.

    Comment


    • #3
      It's been almost a week now (~6 days). Anything else I should be checking? What other questions should I be asked to GoDaddy? or vBulletin issues/settings I should be trying?

      Comment


      • #4
        When you're on the AT&T device, does the CNAME work while connected to WIFI on a network that routes properly? If it does, you will need to contact AT&T or the Device Manufacturer and find out how to clear the DNS.
        Translations provided by Google.

        Wayne Luke
        The Rabid Badger - a vBulletin Cloud demonstration site.
        vBulletin 5 API - Full / Mobile
        Vote for your favorite feature requests and the bugs you want to see fixed.

        Comment

        Related Topics

        Collapse

        Working...
        X