Announcement

Collapse
No announcement yet.

Whos online pagination

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Carrfixr
    commented on 's reply
    Joshua made a support ticket up for me after experiencing the issue

  • Carrfixr
    replied
    I called it in and had it confirmed. There seems to be an issue that is possibly localized to my site. Joshua was very helpful today and took the time to sign on and verify this problem first hand.
    Thanks to all

    Leave a comment:


  • Wayne Luke
    replied
    Originally posted by Carrfixr View Post
    I will call in today when its happening to get this verified and handled
    Thanks
    Calling in won't help get it confirmed. QA is not available by phone. The steps to reproduce should be added to the JIRA and they will copy the site to an internal staging server to verify the issue.

    This isn't a critical issue so I am not sure what you're expecting. It will be evaluated during the standard bug review meetings that happen on Monday, Wednesday and Friday. It will be assessed and it will be placed into a bucket for resolving. It may not be fixed in the next version unless we can show it is a regression. This is standard procedure for all issues that are reported.

    Leave a comment:


  • Carrfixr
    commented on 's reply
    I put it in the JIRA ,, and heard nothing back

    thanks

  • Carrfixr
    commented on 's reply
    I have call in support so maybe this would be the best way

  • Mark.B
    replied
    Originally posted by Carrfixr View Post
    I will call in today when its happening to get this verified and handled
    Thanks
    There isn't really anything the support team can do with this.

    It's best to update the JIRA entry, as the developers will not see it if it's in the forums.

    Leave a comment:


  • Carrfixr
    replied
    I will call in today when its happening to get this verified and handled
    Thanks

    Leave a comment:


  • Carrfixr
    replied
    I am now convinced that this issue has to do with one of the members names. When "2manycars" is signed on the who's online goes haywire. Can someone check this out for me, he is signed on most of the time. Just click through the who's online pages and you will see.

    Here is the JIRA i started for this


    http://tracker.vbulletin.com/browse/VBV-17982

    Leave a comment:


  • Carrfixr
    replied
    Originally posted by Mark.B View Post

    The problem is, the developers don't work in the forums, and if the information isn't easily accessible in the bug report then it is less likely to gain attention.

    This is to help you get it fixed. We need to have the developers engaged in seeing the problem and getting to the bottom of it. A bug report that simply consists of a link doesn't help with that. It is however your choice. The developers work in the bug tracker, if you want their attention, that is the place to get it.
    Done

    Leave a comment:


  • Mark.B
    replied
    Originally posted by Carrfixr View Post

    That setting was already good and set to 100.. It is another issue causing it. An hour before that post it was showing correctly with 40 or so users on
    The results in that module are cached, so try clearing the cache and see if it updates.

    Leave a comment:


  • Mark.B
    replied
    Originally posted by Carrfixr View Post
    I made a JIRA yesterday and referenced this thread.. That should be all the developers need. This has been an issue since starting up the forum on day one.

    Thanks
    The problem is, the developers don't work in the forums, and if the information isn't easily accessible in the bug report then it is less likely to gain attention.

    This is to help you get it fixed. We need to have the developers engaged in seeing the problem and getting to the bottom of it. A bug report that simply consists of a link doesn't help with that. It is however your choice. The developers work in the bug tracker, if you want their attention, that is the place to get it.

    Leave a comment:


  • Carrfixr
    replied
    Originally posted by Mark.B View Post

    That's a setting.

    Edit the module
    Change this:
    Max online users to show:
    That setting was already good and set to 100.. It is another issue causing it. An hour before that post it was showing correctly with 40 or so users on

    Leave a comment:


  • Carrfixr
    replied
    I made a JIRA yesterday and referenced this thread.. That should be all the developers need. This has been an issue since starting up the forum on day one.

    Thanks

    Leave a comment:


  • Mark.B
    replied
    I would recommend when raising JIRAs on these matters, that the key details are copied and pasted into the bug report itself. A link to a forum discussion is useful as a complement, but on its own with no other information may cause issues, the developers do not routinely work in the forums.

    Leave a comment:


  • Mark.B
    replied
    Originally posted by Carrfixr View Post
    Now im Showing 37 members on line but only 15 avatars.. The Whos online list is also not correct as shown above..
    That's a setting.

    Edit the module
    Change this:
    Max online users to show:

    Leave a comment:

Related Topics

Collapse

Working...
X