Announcement

Collapse
No announcement yet.

Broken links

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Broken links

    After i changed my forum Url the old threads that were there no longer open and are broken heres a link to a topic about recorded voices TOPIC im using google chrome im not sure if that has anything to do with the issue. I already used the update maintenance tools in the ACP. any idea whats going on?

  • #2
    We are looking into this for you.
    MARK.B | vBULLETIN SUPPORT

    TalkNewsUK - My vBulletin 5.5.6 Demo
    AdminAmmo - My Cloud Demo

    Comment


    • #3
      Thanks mark, please let me know if you find anything wrong.

      Comment


      • #4
        Originally posted by Nintenex View Post
        Thanks mark, please let me know if you find anything wrong.
        I fixed most stuff. Your blogs page isn't working at present, I have a ticket raised with the cloud devs to look at that.

        The thread you linked to earlier now has the correct URL:
        https://www.resurgelife.com/forum/ge...recorded-voice
        MARK.B | vBULLETIN SUPPORT

        TalkNewsUK - My vBulletin 5.5.6 Demo
        AdminAmmo - My Cloud Demo

        Comment


        • #5
          Thank you mark, IThe blog page is working for me now, however its the usergroup page that doesn't show a URL anymore.

          Comment


          • #6
            Originally posted by Nintenex View Post
            Thank you mark, IThe blog page is working for me now, however its the usergroup page that doesn't show a URL anymore.
            That's presumably a custom page, but there doesn't seem to an actual page in existence for it.
            MARK.B | vBULLETIN SUPPORT

            TalkNewsUK - My vBulletin 5.5.6 Demo
            AdminAmmo - My Cloud Demo

            Comment

            Related Topics

            Collapse

            Working...
            X