Announcement

Collapse
No announcement yet.

HTML Code

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • [BLD]
    replied
    Originally posted by Wayne Luke View Post

    Works here: https://forums.rabidbadger.io/testpage

    What layout are you using?


    To insert HTML into a topic, you need to go to Usergroups -> Channel Permissions and make sure your usergroup has the "Can Use HTML" permission set to Yes for the channel where you are posting. That is a different issue from adding HTML to a Static HTML module as the topic started out as.
    thank you very much, now it works.I did not activate the html in the user group.

    Leave a comment:


  • Wayne Luke
    replied
    Originally posted by [BLD] View Post

    I just tried to embed this code in a topic and it doesn't work

    <iframe src="https://drive.google.com/file/d/0B6-kc2xBggBpQUhseG1JRW9lOTg/preview" width="640" height="480"></iframe>

    [HTML<iframe src="https://drive.google.com/file/d/0B6-kc2xBggBpQUhseG1JRW9lOTg/preview" width="640" height="480"></iframe>][/HTML]

    any idea?
    Works here: https://forums.rabidbadger.io/testpage

    What layout are you using?


    To insert HTML into a topic, you need to go to Usergroups -> Channel Permissions and make sure your usergroup has the "Can Use HTML" permission set to Yes for the channel where you are posting. That is a different issue from adding HTML to a Static HTML module as the topic started out as.

    Leave a comment:


  • [BLD]
    replied
    Originally posted by Glenn Vergara View Post
    How did you create the custom BBCode and how are you using it in the posts?

    What kind of video is in the Google doc? Why can't you just upload it in YouTube and them embed it in a post?
    thats just a video uploaded to google drive and I would like to insert the video in a topic but it doesn't work (it works for youtube video but doesn't works for google videos).
    so I've tried to embed the vid and it doesn't works either ....

    Leave a comment:


  • [BLD]
    replied
    Originally posted by Mark.B View Post

    You can't without enabling HTML.

    We need more information.... "doesn't work" tells us absolutely nothing about the problem.
    how i could enabke HTML?

    Leave a comment:


  • Glenn Vergara
    replied
    How did you create the custom BBCode and how are you using it in the posts?

    What kind of video is in the Google doc? Why can't you just upload it in YouTube and them embed it in a post?

    Leave a comment:


  • Mark.B
    replied
    Originally posted by [BLD] View Post

    I've tried but it doesn't work either ...

    how i could just insert the video in topic?
    You can't without enabling HTML.

    We need more information.... "doesn't work" tells us absolutely nothing about the problem.

    Leave a comment:


  • [BLD]
    replied
    Originally posted by Glenn Vergara View Post
    I agree with Mark that it's a security issue. I suggest you just create a BBCode for Google Drive docs.

    Something like;
    [gdrive]0B6-kc2xBggBpQUhseG1JRW9lOTg[/gdrive]

    And the replacement text would be:
    HTML Code:
    <iframe src="https://drive.google.com/file/d/{param}/preview" width="640" height="480"></iframe>
    I've tried but it doesn't work either ...

    how i could just insert the video in topic?

    Leave a comment:


  • Glenn Vergara
    replied
    I agree with Mark that it's a security issue. I suggest you just create a BBCode for Google Drive docs.

    Something like;
    [gdrive]0B6-kc2xBggBpQUhseG1JRW9lOTg[/gdrive]

    And the replacement text would be:
    HTML Code:
    <iframe src="https://drive.google.com/file/d/{param}/preview" width="640" height="480"></iframe>

    Leave a comment:


  • Mark.B
    replied
    You won't have permission to post html by default.
    Frankly it's not a good idea...huge security risk.

    Leave a comment:


  • [BLD]
    replied
    Originally posted by Glenn Vergara View Post
    Did you have permission to post HTML and did you turn it on in the Advanced Options under the editor?

    Also make sure to make the file from your Google Drive viewable by the public, otherwise others won't be able to see it.
    Iam the admin so i probably have the permission.

    and what I have to turn on in the advanced editor? I've just used the "Wrap HTML tag around selected text"

    Click image for larger version

Name:	html.png
Views:	47
Size:	115.1 KB
ID:	4367615
    Last edited by [BLD]; Sun 2nd Apr '17, 5:05am.

    Leave a comment:


  • Glenn Vergara
    replied
    Did you have permission to post HTML and did you turn it on in the Advanced Options under the editor?

    Also make sure to make the file from your Google Drive viewable by the public, otherwise others won't be able to see it.

    Leave a comment:


  • [BLD]
    replied
    Originally posted by Wayne Luke View Post
    It should. I can't see any errors offhand.
    I just tried to embed this code in a topic and it doesn't work

    <iframe src="https://drive.google.com/file/d/0B6-kc2xBggBpQUhseG1JRW9lOTg/preview" width="640" height="480"></iframe>

    [HTML<iframe src="https://drive.google.com/file/d/0B6-kc2xBggBpQUhseG1JRW9lOTg/preview" width="640" height="480"></iframe>][/HTML]

    any idea?

    Leave a comment:


  • Wayne Luke
    replied
    It should. I can't see any errors offhand.

    Leave a comment:


  • [BLD]
    replied
    Originally posted by Wayne Luke View Post
    The code above will not work as it is accessing the script via unsecured HTTP and not HTTPS. As such almost every browser will block it from running on vBulletin Cloud pages which are served as HTTPS. Running HTTP in an HTTPS environment is a security risk and can lead to spoofing your page.

    You will need to ask liveracecars.com to make the script available in HTTPS.
    okey I understand but I wanted to know if this kind of code will works on my site, main page, forums, thread etc ... (supposing its HTTPS)

    Leave a comment:


  • Wayne Luke
    replied
    The code above will not work as it is accessing the script via unsecured HTTP and not HTTPS. As such almost every browser will block it from running on vBulletin Cloud pages which are served as HTTPS. Running HTTP in an HTTPS environment is a security risk and can lead to spoofing your page.

    You will need to ask liveracecars.com to make the script available in HTTPS.

    Leave a comment:

Related Topics

Collapse

  • WhiskeyOSS
    Another HTML Code Crash
    by WhiskeyOSS
    I tried to create an html module with some buttons and Href code and it wiped out my entire page first it moved everying under that module then when on the next page refresh it just erased it to a blank...
    Wed 19th Dec '12, 2:26am
Working...
X