Announcement

Collapse
No announcement yet.

Are all the forums down?

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Dale D-FL
    replied
    Thank you Wayne. It was just something I was curious about.

    Leave a comment:


  • Wayne Luke
    replied
    Originally posted by Dale D-FL View Post
    Wayne, since I never put it in the Debug Mode how did it get there? Was this done by vbulletin?
    I don't have that information. Several forums seem to have been stuck in debug mode at the time and toggling it on and off in our support tool did not resolve the issue. As far as I am aware the developers had to change something in the master configuration files/database that control all the cloud sites.

    Leave a comment:


  • Dale D-FL
    replied
    Wayne, since I never put it in the Debug Mode how did it get there? Was this done by vbulletin?

    Leave a comment:


  • Dale D-FL
    replied
    Thank you Wayne, and yes it is back up now. I apologize in advance I sent an email out to Tech Support a few minutes ago before you replied here.

    Leave a comment:


  • Wayne Luke
    replied
    Your forum should be back up. For some reason it was stuck in Debug Mode which can cause this to happen.

    Leave a comment:


  • Dale D-FL
    started a topic Are all the forums down?

    Are all the forums down?

    I am assuming the forums are down right now. I am getting an Error fetching forums. An internal error has occurred and the module cannot be displayed.

Related Topics

Collapse

Working...
X